2777
2789
عنوان

کسی اینجا سگ داره بیاد لطفا

2316 بازدید | 42 پست

سلام ما به تازگی یه توله اوردیم که تازه از شیر خشک گرفتیمش 2 هفتس غذا میخوره و دیروز اولین واکسنشو زده اما یکیشو زده همیشه مدفوعش خوب بود به غیر از دو سه باری ک اسهال شد... 

امروز دوبار مدفوع کرد که بار اول حالت اسهال داشت و دفعه ی دوم خوب بود اما توش کرم داشت. وای خیلی ترسیدم ز زدم دامپزشکش دکتر نبود چیکار کنم

نگران نباش عزیزم،انگل داشته که دفع شده

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان ميان برات اه و پيف ميكنن و چرت پرت ميگن

بهتره بازم زنگ بزني دكترش يا دكتراي ديگه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من فقط اومدم بگم چشام سگ داره 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
🙄🙄🙄🙄وا این چه سوالیه 

ديدي گفتم ميان دري وري ميگن😂😂😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

🙄🙄🙄🙄وا این چه سوالیه 

خو برام سواله! شعور که نداره پاشه بره دسشویی! پ کجا دسشویی میکنه؟

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞