2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خر

گاو

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
هیچی بچه ها سر این که  سگ نجسه یا نه دعوا کردن😊

اخه این دعواس هی تاپیک میزنن قفل میکنن 

😑🤣

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺
ب بقیه چه ربطی داره اخه خب نجس باشه ب تو چه  تمیز باشه ب تو چه

عالی بود 

هرکسی ی نظر داره و ب ی سری چیزا اعتقاد داره

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺
بیشور😒🤣🤣🤣🤣

😂😂😂

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
ماشالا کودک درون شون زیادی فعاله بچه بازی شون گل کرده یه حرفی نیزنن زودم قفل نیکنن که جواب نشنون و ب ...

والا دوتا تاپیک اول رو من زدم، قفل هم نکردم تا با هم صحبت کنیم و هرکسی آزادانه نظرش رو ابراز کنه ولی متاسفانه تاپیک رو تعطیل کردن 

عادت کردن که به جای صحبت کردن بجنگن

به من ربط نداره که کی چی دوست داره یا نداره، من یه مدتی شروع کردم به تحقیق در مورد احکام اسلام مثل نماز.... و دارم از طریق علمی پیگیری میکنم فکر کردم که این اطلاعاتی که به دست میارم رو به اشتراک بذارم بدون جانب داری اما دوستان طاقت بحث علمی نداشتن 

انسان قوه انتخاب داره و هیچ کس رو تو گور کس دیگه نمیذارن 

والا دوتا تاپیک اول رو من زدم، قفل هم نکردم تا با هم صحبت کنیم و هرکسی آزادانه نظرش رو ابراز کنه ولی ...

من تاپیک سما رو نخوندم اما ظاهرا پیرو تاپیک شما چند تاپیک قفل شده زده بودن منظورم بیشتر اونا بود