2777
2789
عنوان

بچم اعصابمو خورد کرده

1168 بازدید | 39 پست

بخدا دیونه شدم اصلا دست خودم نیس وقتی گریه میکنه دلم میخاد بزنمش  یاهرچی گریه کنه ورش ندارم  چه خاکی ب سرم بریزم میترسم ی روز ی بلایی سراون یا سرخودم  بیارم 😖😖😖سه ماهش بیشترر نیس 😣😣😣😣منه احمق نمیتونم ی بچه بزرگ کنم خدا بچه بهم داد ولی فک نمیکردم ک اعصابشو بهم نمیده 😖😖😖😖😖😖چیکارکنم وقتی گریه میکنه صداش میره رو اعصابم هرکارمیکنم اروم نمیشه شربت میدم راه میبرم رو پام تکون میدم .. بخدا دلم میسوزه براش که اون طفلک چ گناهی داره ک بچه من شده که بخاد زجر ببینه ..بخدا خیلی پسررمو دوستدارم . ولی کنترل کردن خودم سخته 😣😣😖چیکارکنم شماهایی ک بچه داشتید  یکم راهنماییم کنید 😖😖😖😖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شما بودم😣

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

منم تازگیا اینطوری شدم با این فرق که بچه ی من ۷ سالشه،زود از دستش عصبی میشم در حالیکه خودمم میدونم کاری که کرد یا حرفی که زد اونقدرا هم بد نبود ،فک کنم دارم روانی میشم😭

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰

عزیزم بچه هاب این نسل همه همینن 

بدقلق و کولیک و ریفلاکس و انرژی بی پایان و بی خواب 

در حال گریه مدام 

بجه خوش خلق نعمته 

البته این وسط بی تجربگی پدر و مادر وزایمان و دست تنهایی بی تاثیر نیست 

منم مثل توام، یکی دوبارم تا حالا زدمش، 9ماهشه

توروخدانگوخانمی‌چطوردلت‌اومد.منم‌یه‌‌سالشه‌خیلی‌ناارومه

تاصبح‌صدباربیدارمیشه‌گریه‌میکنه

اماتا‌به‌حال‌دعوانکردمش‌.بچه‌هاگناه‌دارن

بچه سه ماهه رو بزنی😣😣😣

عزیزم وقتی عصبی میشی به چهره معصومش نگاه کن و ب این فک کن اون فقط با تو اروم میشه وپناهش تویی. طفلی ضعیفه دربرابرت اون موقع دلت میسوزه.تو خواستی بدنیا بیاریش نه خودش. زبونم نداره طفلکی که حرف بزنه بگه چیکاره. منم دیشب خسته بودم بچم نمیخوابید یه ماهشه تو بغلم بود اروم اشک میریختم میگفتم چرا نمیخوابی انقد اروم نگام کرد خندم گرفت بعدشم اروم گرفت خوابید

منم مثل شما بودم رفتم مساور معلوم شد افسردگی شدید دارم داذو مصرف کردم اعصابم خیلی آروم تر شد برو پیش مشاور من اگه نمیرفتم به خودکشی هم فکر میکردم افسردگی بعد زایمان خیییییلی بده