یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم تازگیا اینطوری شدم با این فرق که بچه ی من ۷ سالشه،زود از دستش عصبی میشم در حالیکه خودمم میدونم کاری که کرد یا حرفی که زد اونقدرا هم بد نبود ،فک کنم دارم روانی میشم😭
تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰
عزیزم وقتی عصبی میشی به چهره معصومش نگاه کن و ب این فک کن اون فقط با تو اروم میشه وپناهش تویی. طفلی ضعیفه دربرابرت اون موقع دلت میسوزه.تو خواستی بدنیا بیاریش نه خودش. زبونم نداره طفلکی که حرف بزنه بگه چیکاره. منم دیشب خسته بودم بچم نمیخوابید یه ماهشه تو بغلم بود اروم اشک میریختم میگفتم چرا نمیخوابی انقد اروم نگام کرد خندم گرفت بعدشم اروم گرفت خوابید
منم مثل شما بودم رفتم مساور معلوم شد افسردگی شدید دارم داذو مصرف کردم اعصابم خیلی آروم تر شد برو پیش مشاور من اگه نمیرفتم به خودکشی هم فکر میکردم افسردگی بعد زایمان خیییییلی بده