2777
2789
عنوان

توروخدا کمک وراهنمایی میخوام

125 بازدید | 29 پست

من فک میکردم دیشب تخمک گذاریمه واقدام کردیم برای پسردارشدن ولی نبودباکیت فهمیدم که امشبه به نظرتون امشب اقدام کنم شانس پسر دارشدن وازدست میدم و بچه دخترمیشه شربت سرفه و فلوکونازول والان بخورم اسپرم yمیمیره یانه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطش به شربت نمیدونم اما تست که مثبت میشه بین ۱۲ تا ۴۸ ساعت طول میکشه تخمک آزاد شه.

فردا صبح اقدام کنید ، کلا هم صبح ها شانس موفقیتش بیشتره

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

با کیت دقیق مشخص نمیشه میخوای مطمئن شی برو سونو ...

هر شب اقدام کنی اسپرم ضعیف میشه و احتمال دختر شدن بالا میره حداقل یک شب درمیون

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢
تو رو خدا اینقدر دختر پسر نکنید . خدا هر چی داد خوبه . حالا خوبه که پسر بشه ولی بی اعصاب ؟؟؟ 

یه دختر دارن میخان جفتشون کامل کنن 

خدای مهربونم شکرت .خودت نگهدار تو دلیم باش:)برای سلامتیمون صلوات 
با کیت دقیق مشخص نمیشه میخوای مطمئن شی برو سونو ... هر شب اقدام کنی اسپرم ضعیف میشه و احتمال دختر ش ...

اصلا ربطی نداره اسپرم ۳ماه طول میکشه تا درست شه و این اسپرم ک الان داره میاد مال ۳ماه پیشه اگر الان هرشب اقدلم کنن روی اسپرم ۳ماه بعدش اثر میزاره .

خدای مهربونم شکرت .خودت نگهدار تو دلیم باش:)برای سلامتیمون صلوات