من فک میکردم دیشب تخمک گذاریمه واقدام کردیم برای پسردارشدن ولی نبودباکیت فهمیدم که امشبه به نظرتون امشب اقدام کنم شانس پسر دارشدن وازدست میدم و بچه دخترمیشه شربت سرفه و فلوکونازول والان بخورم اسپرم yمیمیره یانه
ببین وقتی شانس دختر شدن میره بالا که قبل دوره تخمک گذاری اقدام کنی و زمانش نه.
چون اسپرم x تا ۶،۷ روز هم زنده میمونه تو رحم و کم کم خودش به تخمک رسونده 😅
اما y سرعتش زیاد عمرش کم ، شما فردا هم اقدام کن اگه قسمت باشه میشه و پسر میشه....
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
اصلا ربطی نداره اسپرم ۳ماه طول میکشه تا درست شه و این اسپرم ک الان داره میاد مال ۳ماه پیشه اگر الان ...
اسپرم سه ماه پیش مراحل تولید شدن شروع میشه
اما در آخرین روزا حدود سه چهار روز قبل وارد بیضه میشه ....ارضا شدن زیاد حجم اسپرمو کم میکنه
خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢
به خاطر شغل اقام فردا نمیتونم مگه صبح تاساعت 5یا6 میشه بگید کی
من شنیدم بعد خواب و استراحت کافی خوبه ، آره هروقت بیدار شدید
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢
من شنیدم بعد خواب و استراحت کافی خوبه ، آره هروقت بیدار شدید
چقد پروفایلت حس خوبی داره...
خدا حفظش کنه برات عزیزم❤
۲۴ ساعت زندست سعی کن تو اون ۲۴ ساعت یه اقدام دیگه داشته باشی البته اگه آزاد شده بود!
پریودت منظمه؟ دورت چند روزست؟
پس برو سونو بهت دقیقشو میگه کی آزاد میشه ههمون موقع اقدام کن
انشاءالله خدا یه پسر سالم بزار تو دلت❤