2777
2789
عنوان

ببينيد پسرم جلو مادرشوهرم چكار كرد😊😊

| مشاهده متن کامل بحث + 2461 بازدید | 144 پست

[QUOTE=132420180]بجای بچت شوهرت باید این کار و بکنه و غیر ستقیم برینه ب ننش[/QUOTE]

شوهرم وقتي ميبينه مادرش برا من نميذاره چند دقيقه بعد ميگه بيا باهم بخوريم ولي چه فايده مادرش برا من نمياره منم نميخورم شوهرم تو گوشي بود 

يه ضرب المثل كرونايي هست كه ميگه👈چه ساده دست از دنيا شستندآنان كه خوب دستهايشان را نشستند🖤😶😐

ای جونم ماددددرررررر😍

خدا حفظش کنه واست دامادیشو ببینی ان شاالله 🤲🏻

برا منم دعا کن این ماه باردار باشم گرچه هیچ علائمی ندارم حتی حساس شدن سینه 😢

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم. مادر شوهرت خیلی خیلی بی شخصیت و بیشعوره. و تقصیر شوهرت هم هست که این کارای مادرشو میبینه و بازم تو رو ور میداره میبره اونجا. این کارو باید اولین بار شوهرت انجام میداد تا مادر بیشعورش بفهمه چه قدر کارش زشته. 

من فقط توکف مادرشوهره تم😐😐😐

من یک دخترم امانه مثل دخترای دیگه من در کودکی سختیای زیادی کشیدم که بعضیاتون شاید توسنای بالاهم تحملشو نداشته باشین  قبلاً توامضام بود اما عوضش کردم چون نمی‌خوام غم گینتون کنم. ولی زورم میاد بعضیاتون زندگی خوبی دارین ولی بزم بهانه الکی میگیرین😐😐 لطفابرام دعاکنیم به هدفم برسم😘😘

مادر شوهرت جلوی شما پسته نمیزاره بعد شوهرتم تنهایی میشینه به خوردن 🤔😐🤦‍♀️

خوبه بچه شعورش به خانواده ی پدری نرفته ، سجده ی شکر به جا بیار 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
آخیییییییی چه پسر مهربونی داری. خدا نگهش داره برات عزیزم

قربونت عزيزم🌹

يه ضرب المثل كرونايي هست كه ميگه👈چه ساده دست از دنيا شستندآنان كه خوب دستهايشان را نشستند🖤😶😐

من مادرشوهر ببار برخودشو پسرش و دخترم بستنی خرید برون نه شوهرم عین چی نشست خورد بعد ب دخترم گفت از بستنی ب من میدی دخترم گفت نه تو حیاط بودن گفت مامااااان گفتم بله گفت ب مامان می گردم بدو بدو اومد خونه ب من ی گاز داد رفت،،،حتی وقتی مادرشوهر و اینا چیزی میخورن میوه و شیرینی فقط شوهرمو صدا میکردن بره بخوره دخترم زودی ی سهم برند میآورد حرصشون میگرفت..اون موقع ی سالونیمش بود