2777
2789

من متاسفانه بخاطر اصرار هاي همسرم مجبورم ده روز يكبار بريم دوساعت خونه مادرش بشينيم با رعايت نكات بهداشتي و فاصله(مجبورم وگرنه نميرفتم)

ديروز رفتم خونشون مادرشوهرم هميشه عادت دارهپذيرايي كه ميكنه يكسري چيزها رو برا من نميداره مثلا پسته نميذاره برا من فقط برا شوهرم ميذاره يا مثلا ميوه خشك يا هر چيز ديگه اي هميشه ناراحت ميشدم غصه ميخوردم خجالت ميكشيدم

ولي ديروز وقتي پسته برا شوهرم گذاشت برا من نذاشت باز مث هميشه ناراحت شدم تو دلم گفتم عيب نداره ولش كن دوس نداره بده من بخورم يهو ديدم پسر٢ساله ام رفت پياله پسته رو از جلو باباش برداشت اورد جلو من گذاشت صورتش رو اورد جلو صورتم دستش رو با حالت اشاره برد سمت پسته با بي زبونيش اشاره كرد بخور 

انگار دنيا رو بهم دادن انقددددد خوشحال شدم انقد ذوق كردم خواستم اين خوشحاليمو بهتون بگم خواستم بگم هميشه اميد هست خدا بالاسرمونه🙂🙂🙂

خدايا به هركي بچه نداره از اين بچه ها بده خوشحالشون كن🙏🙏🙏

يه ضرب المثل كرونايي هست كه ميگه👈چه ساده دست از دنيا شستندآنان كه خوب دستهايشان را نشستند🖤😶😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخیییی عزیزیززززم😍😍😍

درک و شعور اون بچه از اون خرس گنده بیشتره👑🌹

👑والا الان خوشگل زیادشده قدیما دوسه نفربیشتر نبودیم😎😌      به لطف خدا و شهید ابراهیم هادی   من عروس سال 1400 هستم😍👑❤

عزیزم😍😆

خداحفظش کنه

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘