2777
2789

دخترم ٤.٥ماهست قدش ٦٥ وزن تولد٢٨٣٠ هم شير خودم رو ميخوره هم شير خشك ولي لاغره چيكار كنم لطفا تجربه هاتون رو بگيد ممنون ميشم

حریره سیب زمینی بده باکره 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما دادين اشكالي نداره

اره گلم من میدادم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
سيب زميني اب پز كنم با كره؟؟؟ ني ني تون چند كيلو بود ٤.٥ماهگي

اره عزیزم 

نه کیلو بود

مال شما چندکیلوعه

فرنی واینابش بده . ابجوش ونبات شیرخودتم مقوی باشه تپل میشه شایدم ساختارش ایجوره

من خودم فقط ناهار صبحونه ميخورم اخه وزنم خيلي بالا رفته اگه خواسته باشم بخورم خيلي چاق ميشم

ماشالله هزار ماشالله خوب بوده وزن تولدش چقدر بود ؟؟ چهار ماه نيم ٩كيلو بود؟؟؟

نه گلم شیش ماهش بود 

وزن تولدش سی و نیم 

حريره رو چجوري درست كنم؟؟؟

سیب زمینی رو ابپز کن بعد باکره مخلوط کن یکم نمک خیلی کم بزن بده بخوره بعضیا شیرم میریزن ک من نریختم میتونی هویجم ابپز کنی توش رنده کنی