الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من بهداشت نبردم ولی مجبور شدم دخترمو ازمایشگاه ببرم اول شوهرم رفت داخل نوبت گرفت وقتی نوبتمون شد من بچه به بغل رفتم داخل اونجا هم ازمایش خون داد و وقتیم اومدیم خونه مستقیم رفتیم حموم خیلی مواظب بودم قبل حموم دست به سرو صورتش نزنه اونا خودشون بیشتر میترسن اصلا داخل ازمایشگاه نمیزاشت بشیم خودشون که پشت شیشه بودن بقیه یه نفر یه نفر میرفتن داخل
قدرت
نه دست هیتلر است
و نه دست تمام کسانی
که جنگ به پا کرده اند...
قدرت دست کسی ست
که می فهمد؛ دوستش داری !
پسر داییم هم سن دختر منه زنداییم دیروز برده زده بود براش
منم فردا بچمو میبرم واسه واکسن
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
با ماشین رفتم تا دم درش هیچکسم نبود اونجا قدو وزنش کرد واکسنشو زد اومدم خونه هم دست و صورتشو شستم لباساشو عوض کردم
برای ده ثانیه بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
فقط قبلش حتما تماس بگیر که ببینی مرکز مراجعه بیماران کرونایی نباشه چون اونجاها واکسنو نمیزنن و جای جدید بهت معرفی میکنن استرس نداشته باش جایی که واکسن نوزاد میزنن حتما رعایت میکنن فقط اونجا نشین اومدین خونه لباس خودتو بچتو عوض کن دستاشو کامل بشور
قدرت
نه دست هیتلر است
و نه دست تمام کسانی
که جنگ به پا کرده اند...
قدرت دست کسی ست
که می فهمد؛ دوستش داری !