2777
2789

خاله شوهرم و مادرشوهرم رو اگه نقشی تو اون اتفاق داشته باشه چون باعث شدن شب عروسیم به جای عشق از طرف شوهرم کلی کتک ازش بخورم و از اون روز دیگه روش باز شد و کتک زدن براش راحت بود سر هرچیزی کتکم میزد

دوست داشتنی ترین ارزو ها دست نیافتی ترین انهاست .زندگی سراب خوبی برای ارزو های انسان است و هر لحظه انسان را از ارزو هایش دور میکند.مگر ان که یک ارزو داشته باشی و اون ملاقات با خدا باشد .در این صورت احساس میکنی هر لحظه به ارزو یت نزدیکتر میشوی و خوشبخترین انسان هستی.😍اگه همه ارزوت فقط خدا باشه خدا خودش ارزوهای خوبی برات میکنه ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابام ...بخاطر اینکه از ۸ سالگی من و ۱ سالگی خواهرم رفت دنبال یه خانوم دیگه...بعد ۱۳ سال برگشت پیشمو ...

وای مادرت چه زن صبور و خانومیه.خدا بهش عمر و سلامتی بده.. خدا ریشه آدم بدو از زمین بکنه انشالله

نظرمو قبول نداری کلا ریپ نزن
دخترشون گناهی نکرده 

شما نمیشناسیشون،دختره از مادره بدتره،خیلی موذی و بدجنسه،بهم بی احترامی میکنه،با مادرش همدسته،افریته با ورژن جدیده.

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.
وای مادرت چه زن صبور و خانومیه.خدا بهش عمر و سلامتی بده.. خدا ریشه آدم بدو از زمین بکنه انشالله

اره واقعا...بخاطر منو خاهرم جدا نشد گفت دوس ندارم اینده تو خانواده شوهرتون سرکوفتی چیزی بشنوین...

الان اقا بیشتر از همه میخوره و میخوابه ۶ متر زبونشم درازه😔هرلحظه آرزوی مرگشو میکنم فقط

خرسند سابقم فقط عکسمو عوض کردم😁
اره واقعا...بخاطر منو خاهرم جدا نشد گفت دوس ندارم اینده تو خانواده شوهرتون سرکوفتی چیزی بشنوین... ا ...

عزیزم چقدرحال مادرتودرک میکنم لطفا شماوخواهرت باهش خوب باشین بهش محبت کنین لااقل وقتی خونه هس نذاری غصه بخوره این جورمادرا عمری رو فداکردن ....

به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔

منم خیلیا به من و زندگیم بد کردن ابرومونو بردن استرسیم کردن طوری ک تو خونه خودم میترسم بمونم خونه مامانم میترسم بمونم از صدای تلفن و زنگ خونه وحشت دارم ولی سعی میکنم نفرین نکنم فقد به خدا واگذارشون کردم 

هرچند ک خوش و خرم دارن زندگیاشونو میکنن 

خدایا به خودت سپردم همه چیو .... 
عزیزم چقدرحال مادرتودرک میکنم لطفا شماوخواهرت باهش خوب باشین بهش محبت کنین لااقل وقتی خونه هس نذاری ...

اره واقعا...تا وقتی مجرد بودم سرکار میرفتم و تو خرجی کمکش میکردم...ولی از بعد ازدواجم یکم فشار بیشتری روش اومد😔

خرسند سابقم فقط عکسمو عوض کردم😁
منم گناهی نکردم که روز سوم زایمان ریختن سرم .. مامانم حالش بد شد!!! ببینن الهی این روزارو

ولشون کن عزیزم،اینا کسایی هستن که خودشونم ظلم کردن یا بهشون ظلم نشده،واسه همین بهشون برمیخوره،کسی که خودش بدجنسه بچه هاشم مثه خودشن،اونی همکه بی آزاره بچه هاشم خوبن،پس بچه هاشونم حقشونه عذاب بکشن،ما جوون نبودیم آرزو نداشتیم دل نداشتیم،چرا باید یه عده به خودشون اجازه بدن زندگی یه نفرو به آتیش بکشن،الهی زندگی دختراشون آتیش بگیره.

اره واقعا...تا وقتی مجرد بودم سرکار میرفتم و تو خرجی کمکش میکردم...ولی از بعد ازدواجم یکم فشار بیشتر ...

خداپناهش باشه عزیزم من عمری رنج مادرم رودیدم بابچه معلول حالاکه مادرم عمرپررنج خودم وبچه هام....دعاکن براش سعی کن با مهربانی شوهرتون روهمراه خودت کنی وبیشتربه مادرت برسی

به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔
ولشون کن عزیزم،اینا کسایی هستن که خودشونم ظلم کردن یا بهشون ظلم نشده،واسه همین بهشون برمیخوره،کسی که ...

و خودشون اون لحظات رو ببینن.. بسوزن و چاره ای نداشته باشن چوب خدا بی صدا و بی دواست!! من نمیگم چیکار بشن! نمیگم بمیرن.. الهی زنده باشن و هرررر کاری هر بلایی سرم آوردن بحق علی خدا سرشون بیاره.. من که نمیگذرم ازشون.. خدا هم نگذره ....

و خودشون اون لحظات رو ببینن.. بسوزن و چاره ای نداشته باشن چون خدا بی صدا و بی دواست!! من نمیگم چیکار ...

منم آرزو دارم زنده بمونن زجر کشیدن عزیزاشونو ببینن روزی هزااار بار آرزوی مرگ کنن ولی نمیرن.

منم آرزو دارم زنده بمونن زجر کشیدن عزیزاشونو ببینن روزی هزااار بار آرزوی مرگ کنن ولی نمیرن.

مطمعن باش ما هم بنده خدا هستیم.یه روزی خدا جواب کاراشونو میده.. خدا قاضی بر حق است.. قضاوت رو میسپارم به عهده خودش ..... و منتظر اجرای حکم می مونم.. به عدالت خدا ایمان دارم ..