2777
2789
والا بدترين بلارو سر من اورد اون عوضي باز دلم نمياد بچشو نفرين كنم 😐

بچش گناهی نکرده مثلا تو مادرت بد باشه بعد بقیه تورو نفرین کنن

منو توی تاپیک های باحال تگ کنید           اگر به من توهین کنید جمله کاربری شما تعلیق شده است، در صورت داشتن سوال از طریق صفحه تماس با ما اقدام نمائید را مشاهده خواهید کرد😎تاپیک خنده دار ❤  تاپیک ترسناک  
خاله شوهرم و جاری هرزه !! الهی هر بدی بهم کردن سر دخترشون بیاد .. ببینن و یاد ظلم های خودشون بیاد .. ...

منم آرزو دارم سر دخترشون بیاد.

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا ب بچه هاشون چیکلر داری سر دوتا تیکه ک بینتون رد و بدل شده نفرین میکنی😑😐

تیکه چی؟!!! مطمعنی تیکه بوده!!! حالا چرا به شما برخورد!!!! خب اگه تیکه بوده اونام سر تیکه دعواشون میشه دیگه!! بقول خودت چیزی نیس!!!! گفتم هر کاری هر بلایی و ظلمی کردن.. حالا خوب یا بد ببینن متوجه میشن

نظرمو قبول نداری کلا ریپ نزن

دخترشون گناهی نکرده 

منو توی تاپیک های باحال تگ کنید           اگر به من توهین کنید جمله کاربری شما تعلیق شده است، در صورت داشتن سوال از طریق صفحه تماس با ما اقدام نمائید را مشاهده خواهید کرد😎تاپیک خنده دار ❤  تاپیک ترسناک  

اونایی ک مث منو شما ظلم دیدن اینو میگن! اونام ک ظلم کردن بهشون بر میخوره میگن شاید یکی دخترای مارو هم نفرین کنه!!!!! ولی زمین گرده!! و خدایی هست.....

نظرمو قبول نداری کلا ریپ نزن

از دست خیلیها دلشکسته و ناراحتم 

فراموش نمیکنم 

ولی نمیتونم نبخشم

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم
همي😐

چی❓

بابام ...بخاطر اینکه از ۸ سالگی من و ۱ سالگی خواهرم رفت دنبال یه خانوم دیگه...بعد ۱۳ سال برگشت پیشمون مامانم بخشیدتش...الانم سرکار نمیره مامان بیچارم از صب تا عصر میره سرکار..اقا میگه برم بیرون کرونا میگیرم انگار مامان من بخاطر سرکار رفتنش تو خطر نیس...حالم از بابام بهم میخوره

خرسند سابقم فقط عکسمو عوض کردم😁

خیلیا رو اول از همه زنداییم که بدون اینکه تو زندگیم بهش چپ نگاه کنم خواستگاریمو دو روز قبل از نامزدیم به هم زد زنگ زد به اونا و کلی بد گویی همیشه چشمم دنبال اون زندگیه😥خواهر شوهر و برادر شوهرم که برای شوهرم دختر تیکه گرفتن و از همه مهمتر خودمو که خیلی انتخابای اشتیاه داشتم