این لینک گروهه که ایجاد کردم برای یاداوری بهتره منتظر همه ی شمایی که در ختم سهیم شدین هستم اگه اینجا نتونستید بع گروه ملحق بشید لینکو کپی کنید و درصفحه ی واتساپتون بفرستید از اون جا راحت میتونید عضو بشید 😘
خدایا سرانجام کار چنان کن که تو خشنود باشی و ما رستگار 😍😚 خدایا به حرمت شهید بزرگوار کسی که اسمش حتی ارامبخشه شهید ابراهیم هادی حاجت همه حاجتمندا رو روا بدار آمین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیز تو یه تاپیکی راجع به دعاهای سایت دایی ابراهیم گفتی میشه بگی چی بود منم بخونم خواهش میکنم
سلام اره درباره دعای رزق روزی بود از سایت دایی ابراهیم دیده بودم من هروقت که میخوندم گشایشی ایجاد میشد
خدایا سرانجام کار چنان کن که تو خشنود باشی و ما رستگار 😍😚 خدایا به حرمت شهید بزرگوار کسی که اسمش حتی ارامبخشه شهید ابراهیم هادی حاجت همه حاجتمندا رو روا بدار آمین
ممنون برا سلامتی ،خوشبختی و رقع مشگل سختی که برامون پیش اومدهدندارن ؟
نمدونم والا