2777
2789
عنوان

مامانای سحر خیز یه لحظه بیاین به سوالم نخندین🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 41 پست
مولفیکس بهترینه.من همه پوشکارو امتحان کردم.یه سایز بزرگتر بگیر چسباشو محکم ببند

آره الان ۳ مولفیکس بستم ببینم چطوره

امضای خدا پای تمام خواسته های دلتون که فقط خودش میدونه❣
بد میبندی شاید  اخ مگ ی بچه چقد دستشویی میکنه ک نم بده کل بدنت خیس بش  فوقش یا. شلوار یا ...

دقیقا ! قبلا شاید شلوارش اینا نم داشت امروز سرتا پامو خیس کرد شاید گشاد بوده چی بگم 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شاید هم دیر به دیر عوض میکنی

تو روز سعی میکنم حواسم به زمان باشه مشکلم بیشتر شب تا صبحه که خیلی خماره توشب که بلند میشه دلم نمیاد بیدارش کنم 

البته توشبم یکبار تقریبا پامیشه دفعه دوم دم صبحه واسه همین میگم مگه چقد خورد ک اینقد نم میده

شبا هم اخرین وقت که میخواد بخوابه عوضش میکنم

یا دیر به دیر عوص میکنی یا سایز رو اشتباهی مصرف داری منم مولفیکسی برای این گذاشتم کنار که کوتاهه مای ...

الان روناش یه جوری شده ۲ میبندم تنگه اذیته ۳ میبندم گشاد بود حالا مارکو عوض کردم مولفیکس بستم

ولی الان روز چهارمه پی پی نکرده اگ بکنه پشتش کوتاهه آبادم میکنه باز ؛ گیر کردم خسته شدم😢

عزیزم مای بی بی آبی بگیر آگه پی پی نکرد هر ده ساعت میتونی عوضش کنی بلکه بیشتر حتی. من که کو مومی،مول ...

سایز ۳ مایبیبی خیلی بزگ میشه یا متعادله؟ هنوز ۳ مایبیبی امتحان نکردم

تو روز سعی میکنم حواسم به زمان باشه مشکلم بیشتر شب تا صبحه که خیلی خماره توشب که بلند میشه دلم نمیاد ...

عزیزم اگه از. نظر زمانی مطمئنی 
جاشو چک کن شاید سردش میشه
یا اینکه ممکنه از سردیه شیرت یا شیر خشک باشه
پهلو هاشو ببند اگه شیر خودتو میخوره گرمیجات مصرف کن 

اگه پسره دقت کن موقع پوشک کردن سر آلتش پایین باشه

و همیشه پوشکشو یه تا کوچولو از پشت بزن که مدفوع اش بیرون نیاد

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
عزیزم اگه از. نظر زمانی مطمئنی  جاشو چک کن شاید سردش میشه یا اینکه ممکنه از سردیه شیرت یا ...

بیشتر شیرخشک میخوره که فکر کنم سرده حسابی.

آره یکم توی گرم کردنش ضعیف عمل میکنم یعنی ممکنه سردش بشه اینجوری کنه؟؟؟ واقعاربط داره؟؟

آره پسره حواسم به این نکته ظریف هست😉

همه سعیمو میکنم خوب ببندم😢

پر پری هاشو قشنگ از بغلای رونش بکش بیرون و بالا به هم جفت کن یه حلقه درست بشه نگاه کن اون نواری که توی پوشکه تا نشه اگر بچه ت پسره بیلبیک شو بده پایین وگرنه هر جور بسته باشی از بالاش میزنه بیرون

پر پری هاشو قشنگ از بغلای رونش بکش بیرون و بالا به هم جفت کن یه حلقه درست بشه نگاه کن اون نواری که ت ...

منظورت دور رونشه درسته؟ پره ها باید بیرون باشن؟

پس این دفه بیشتر حواسم هست ببینم نتیجش چیه چون من بیشتر حواسم به قسمت بالاشه که خوب داخل ببرم و چسب بزنم

منظورت دور رونشه درسته؟ پره ها باید بیرون باشن؟ پس این دفه بیشتر حواسم هست ببینم نتیجش چیه چون من ب ...

آره دور رون پره ها باید بیرون باشن

اگر بعد از پوشوندن پوشک از بغل پاهاش چک کنی اون نوار داخلی که گفتم رو هم میبینی

اگر پره ها داخل باشن اون نوار هم میخوابه اصل کاری رو اون نواره انجام میده که نمی‌ذاره بزنه بیرون پره ها رو باید بدی بیرون که اون نوار جای درستش قرار بگیره

بعد هم از جلو و هم از پشت هم تا کن فکر کنم پشتشو خوب تا نمیکنی که از پشت مدفوعش میزنه بیرون 

بیشتر شیرخشک میخوره که فکر کنم سرده حسابی. آره یکم توی گرم کردنش ضعیف عمل میکنم یعنی ممکنه سردش بشه ...

آره عزیزم سردشون بشه یا سردیشون باشه زیاد ادرار میکنن💗💗💗

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
آره دور رون پره ها باید بیرون باشن اگر بعد از پوشوندن پوشک از بغل پاهاش چک کنی اون نوار داخلی که گف ...

چه جالب حواسم به این نوار نبود ممنون که گفتی

یعنی هم جلو هم پشتو تا کنم؟

آره شاید تا کنم بهتر باشه چون کش شلوار بعضی وقتا میره داخل از قسمت جلو ی پوشک  و نم میگیره حسابی 

اگه تاباشه نمیره داخل

البته نی نی من یبوست داره یهو بعد چند روز تخلیه میشه واسه همین میگم ک مولفیکس پشتشم بلند بود

ممنون عزیزم حتما رعایت میکنم