2777
2789
عنوان

مامانای سحر خیز یه لحظه بیاین به سوالم نخندین🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 41 پست
فکرکنم هردوتاش شامل نی نی من بشه

یه کوچولو نبات بنداز تو شیرخشکش
میتونی هل هم دم کنی بهش بدی هم دل دردشو کم میکنه هم سردیشو معتدل میکنه

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
چه جالب حواسم به این نوار نبود ممنون که گفتی یعنی هم جلو هم پشتو تا کنم؟ آره شاید تا کنم بهتر باشه ...

آره بابا حتما تا کن اصلا پشت پوشک مای بی بی رو دقت کنی نقطه چین هم داره که بدونی از کجا باید تا بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کوچولو نبات بنداز تو شیرخشکش میتونی هل هم دم کنی بهش بدی هم دل دردشو کم میکنه هم سردیشو معتدل میک ...

واقعا! در مورد هل نمیدونستم 

ممنون عزیزم😘😘

امضای خدا پای تمام خواسته های دلتون که فقط خودش میدونه❣
آره بابا حتما تا کن اصلا پشت پوشک مای بی بی رو دقت کنی نقطه چین هم داره که بدونی از کجا باید تا بشه

چ جالب تازه دیدم

البته الان مولفیکس میخوام بیشتر استفاده کنم ولی کلا اطلاعاتت کمکم کرد هم به بالا هم پایین دقت نکرده بودم مرسی عزیزم😘😘😘😘

چ جالب تازه دیدم البته الان مولفیکس میخوام بیشتر استفاده کنم ولی کلا اطلاعاتت کمکم کرد هم به بالا ه ...

قربونت عزیزم  من قبل اینکه بچه م دنیا بیاد یه عروسک برداشته بودم هی پوشکش میکردم دیگه حرفه ای شدم🤣🤣🤣 

آره مولفیکس جذبش خیلی بهتره ولی منم همون مشکل کوتاه بودن پشتش رو داشتم و اینکه گرون تره چون من خیلی تند تند عوضش میکنم اصلا به صرفه نبود

قربونت عزیزم  من قبل اینکه بچه م دنیا بیاد یه عروسک برداشته بودم هی پوشکش میکردم دیگه حرفه ای ...

آخی عزیزم 😍 کار خوبی کردی من فقط فیلم آموزشی یه بار توی بارداری دیدم.

حالا کوچولوت چند وقتشه؟

آره یکم بصرفه نیست ولی آخه دیدم مایبیبی توی دوماهگیش نم میداد مخصوصا وقتی خوابش زیاد بود، دم عید ک مولفیکس بستم خیلی بهتر شد کلی ذوق کردم پوشک بهترم هست تا اینکه دوسه باری دیدم خود پوشکش نم زیاد داشت و گفتم پس اینم به درد نیست حالا احتمال میدم دلیل مال تغییرسایزم بوده؛ بعدش بارلی ۳ بستم خیلی بزرگه و اون بلا دیروز سرم اومد ؛ الان مولفیکس ۳ کامل اندازشه  ، نزدیک سه ماهش داره میشه . والا اینقدر موقع عوض کردن گریه میکنه و جیغ میزنه میگم بذار پول بدیم آرامش بخریم😓😓 

حالا واقعا اینا تا کی اینجورین؟ کم نمیشه ادرارشون ؟

چون فک کنم بزرگتر بشن کمتر بشه 

این نم دادنا بیشتر مال ماههای اوله

پوشک بی بی کینگ بگیر پشت کمرش هم کش داره 

این عالی و بصرفس منم میخواستم معرفی کنم جنسش از مای بیبی و ببم وکوکومی وبارلی بهتره 

دعاکنیدتا۹۹/۹/۹منم خونه داربشم خدایامنم به آرزوم برسون براش لحظه شماری میکنم
آخی عزیزم 😍 کار خوبی کردی من فقط فیلم آموزشی یه بار توی بارداری دیدم. حالا کوچولوت چند وقتشه؟ آره ...

یکم دو ماهش تموم میشه نگران واکسنم چطور بود خدای نکرده تب کرد بچه ت؟ 

من الان دارم براش مای بیبی ۳ میبندم کیپ نیست اصلا زیرش قشنگ خالیه ولی تا بد نبندم نم نمیده مشکل سن و پوشک نیست مشکل نحوه بستنه من تا قلق هاش دستم بیاد هم با مولفیکس هم با مای بیبی میزد بیرون 

آخی عزیزم 😍 کار خوبی کردی من فقط فیلم آموزشی یه بار توی بارداری دیدم. حالا کوچولوت چند وقتشه؟ آره ...

گریه می‌کنه نمی‌ذاره ببندی؟ من هر وقت موقع بستن کولی بازی در بیاره نذاره با دقت ببندم قطعا میزنه بیرون 🤣🤣 حتما باید بعد از اینکه آروم شد دوباره پوشکشو چک کنم پره ها بیرون باشن و پشت و جلوش تا شده باشه 

این عالی و بصرفس منم میخواستم معرفی کنم جنسش از مای بیبی و ببم وکوکومی وبارلی بهتره 

حتما امتحان میکنم ممنون عزیزم😘

گریه می‌کنه نمی‌ذاره ببندی؟ من هر وقت موقع بستن کولی بازی در بیاره نذاره با دقت ببندم قطعا میزنه بیر ...

آره وقتی میشورمش تا درحال شستنم هیچی نمیگه همینکه میخوابونیمش که پوشک بزنم گریههههه یا وقتی خودشو خیس کرده بخوام لباسشو دربیارم انگاری میفهمه یه طوری شده گریههه و با بدبختی عوضش میکنم واسه همین نمیخوام کارم به اینجاها برسه گفتم از شماها کمک بگیرم

یکم دو ماهش تموم میشه نگران واکسنم چطور بود خدای نکرده تب کرد بچه ت؟  من الان دارم براش مای بی ...

راست میگی همین بارلی ۳ که میگم گشاد بود دو شب قبلش بستم یه بار ک حدود ۱۲ ساعت شد اصلا نم نداد اون وقت اون دفه همچین شد پس مشکل از جای دیگریست... خب من به نوار دور رون پا اصلا توجه نکردم؛ تا کردنم مطمئن نبودم درسته یا نه !

نه خیلی تب نکرد اوجش نزدیکا ۳۸ بود اومد پایین، نگران نباش ؛ البته هر نوزادی یه مدله و به واکسنا یه جور واکنش‌ نشون میده ولی دوستامم که کلاس بارداری باهم میرفتیم و گروه تشکیل دادیم واکسن دوماهگی زیاد اذیت نشدن بجاش از چهارماهگیو یکم دلم خالی شده هرکی میزنه میاد میگه سخت تر دوماهگی بود هم بیشتر تب‌کردن هم دردشون بیشتر بود چون دوتا میزنن😢😢