2777
2789
عنوان

دوفاستون

571 بازدید | 25 پست

سلام. من قبلا رفته بودم سونو نوشته بود پلی کیست کم و بعد دوفاستون داد دکتر و شد تخمدان ها طبیعی با اندازه نرمال ولی فولیکول غالب نداشتم بعد دکتر لترزول داد و فولیکول 17 داشتم ولی پریود شدم. این ماه میخام دیگه هیچی نخورم حتی دوفاستون. میگن اخه اگه قبل تخمک گذاری بخوری مانع تخم گذاری میشه. درسته به نظرتون؟ راستی من 34 سالمه و از مرداد رفتیم تو فاز اقدام ولی نمیدونم چرا ناامیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاچی و دوسین چین؟

دوسین سیادونه باعسله سرچ کن طرز تهیه وخوردنش راحته ولی معععععجزست واسه گیرایی وگرنی رحم.

کاچی هم دوتاقاشق ارد گندم یاسویق گندم با دوتاقاشق روغن گوسفند تفت بده خیلی کم..زیره سبز زیره سیاه زنجبیل هل باد میتخم رازیانه بادیون اسیاب کن باهم وی قاشق ازین مواداسیاب شده بریزقاطی اردت وقاطیشون کن.بعدم دوتالیوان اب جوش بریز توش وچنتانبات واگ مغزبادوم گردو داشتی بندازتوش وبداربجوشه تاغلیظ بشه.خیییییییییلی خوشمزست وقتی میخوری میفهمی ته شکمت انگار گرم شده

شماره موبایل این اکانت در تاریخ ۸اردیبهشت ۱۴۰۴سلب امتیاز شده است.

دوسین سیادونه باعسله سرچ کن طرز تهیه وخوردنش راحته ولی معععععجزست واسه گیرایی وگرنی رحم. کاچی هم دو ...

اها ممنون از توضیحات کاملت. چقدر و چند بار در ماه باید بخورم؟

س بار توهفته بهش فولیک اسید وویتامین ای بده. ماهی یبارم ویتامین دی

3 بار فولیک اسید و ویتامین e?  ویتامین e بدون نسخه میدن؟ خودمم چند روزه فولیک اسیدم تموم شده نخریدم هنوز

اها ممنون از توضیحات کاملت. چقدر و چند بار در ماه باید بخورم؟

دوسین رو توی نت سرچ کن چون زمان ونحوه مصرفش خاصه.

کاچی هم چیزی توش نیست ک منجر ب سقط بشه ولی بازم موادی ک بت گفتم رو تونت سرچ کن ک واسه جنین خطرناک نباشه.

ولی خیییییلی خوبه اگ یهفته قبل پریودی شرو کنی خوردن وروزا اولش اصلا دردی حس نمیکنی.

زیادبپز بزار تویخچالت بعد هر ماده عذایی سردی ک میخوری ی قاشق از روش بخور.

برنج ماکارونی بعصی خورشا سس واینا بدن رو نابودمیکنن بخاطر طبع سرد

3 بار فولیک اسید و ویتامین e?  ویتامین e بدون نسخه میدن؟ خودمم چند روزه فولیک اسیدم تموم شده نخ ...

اره ویتامین ای مث کپسول زرد رنگ ژله مانندی هست.

فولیک اسیدم هفته ای س تا بسشه ولی بده بخوره چون نطفه اونایی ک فولیک میخورن قوی تره وبچشون سالمترز بقیه

دوسین رو توی نت سرچ کن چون زمان ونحوه مصرفش خاصه. کاچی هم چیزی توش نیست ک منجر ب سقط بشه ولی بازم م ...

اها. ممنون از عزیزم.

من ماکارانی خیلی دوس دارم و تقریبا زید میخورم برنج هم همینطور. چون درست کردن خورشت یکم وقتگیره بیشتر لوبیا پلو و یا .. این مدلی درست میکنم و ماست هم زیاد میخوریم البته بگم خرما هم دوس دارم زیاد میخورم ولی تندی خیلی نمیخورم شاید اینا تاثیر داره.

اره ویتامین ای مث کپسول زرد رنگ ژله مانندی هست. فولیک اسیدم هفته ای س تا بسشه ولی بده بخوره چون نطف ...

اهاا ممنون عزیزم. میرم از داروخونه میگیرم. راستی شما بچه دارین؟ تا به حال دوفاستون اینا استفاده کردین؟

اها. ممنون از عزیزم. من ماکارانی خیلی دوس دارم و تقریبا زید میخورم برنج هم همینطور. چون درست کردن خ ...

اینکارو باخودتون نکنین طبع سرد ومزاج بلغمی براخودتون میسازین ک مادر همه درداست.جداازون چربی شکم وسردی رحم وسست شدن بدن دنبالشه ک همه چیزو براتون سخت میکنه.

همراه غذاهاتون حتما مصلح بخورین.تونت سرچ کنین مثلا براماکارونی ک سرده ی مصلح وجودداره ک میریزی روش یابعدش میخوری واون طبع سردشو خنثی میکنه.

خرما هم خ خوبه ولی قبول کنین ی دیس ماکارونی رو نمیشه با ی خرما خنثی کرد.

مصرف قند مصنوعی رو پایین بیارین.

رژیم کالری شماری بدنتون رو چ از داخل چ از لحاظ ساختاری وبیرونی متعادل میکنه

اینکارو باخودتون نکنین طبع سرد ومزاج بلغمی براخودتون میسازین ک مادر همه درداست.جداازون چربی شکم وسرد ...

باشه عزیزم. مصرف اینا کم میکنم و مصلحش هم باهش میخورم. مرسی عزیزم از راهنمایی هات

اهاا ممنون عزیزم. میرم از داروخونه میگیرم. راستی شما بچه دارین؟ تا به حال دوفاستون اینا استفاده کردی ...

ن من جلوگیری میکنم.

درمورد این قرصا بهتون بگم ک زیاد روشون حساس نشین وواکنش نشون ندین بعضی دکترا فقط قرص میدن ک ی نسخه پرکرده باشن ومریضشو ساکت کرده باشن.

من هرسال میرم سونو وچکاپ کلی.

بااینکه همه چیم اوکی بود بازم دکتر ی قرص نوشت گفتم دیگه این براچیه گفت حالا بگیربخور گفتم مشکلی ک نداشتم  دکتره گف نخاسیم نخور همینطوری نوشتم ک بعدش بهونه نیاری 😑

منم دیدم همینجوری نوشته اصلا سراغش نرفتم