2777
2789
عنوان

آتش نشان زن هست اینجا؟😎

5302 بازدید | 25 پست

سلام عزیزانم😊❤

میگم شما شنیدین آتش نشانی نیروی زن بگیره؟

خیلی عاشق این شغلم خیلییییی

ای کاش توانایی خانومارو دست کم نمیگرفتن هیچوقت

هم دل وجراتشو دارم و هم بشدت عاشق شغلشم

من اهوازم واهواز فقط یه خانوم آتش نشان داره👏🏼😎❤

حاضرم برم بدون هیچ حقوقی

یک دختر بختیاری بسیار مهربان و خیرخواه هستم😊🌼ازخدا میخوام بحق حضرت عباسش،غم توی دل کسی نباشه و همه دلشون شاد باشه🤲🌼💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تهران هست و خودم هم دوره آتشنشان داوطلب شرکت کردم چند سال پیش

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
اگه آمادگیشو داشته باشی چرا که نه

جدی میشه؟

توانایی دارم ابجی😊🥰

ولی برم کجا؟ضایعم میکنن پرتم میکنن بیرون😁

یک دختر بختیاری بسیار مهربان و خیرخواه هستم😊🌼ازخدا میخوام بحق حضرت عباسش،غم توی دل کسی نباشه و همه دلشون شاد باشه🤲🌼💚
هر کدوم از ما زنا تو خونه به تنهایی هم آتیشیم هم آتش نشان 😁

ای جان🥰🌹❤

من رفتم دوره اشو دیدم ولی میگفتن زن استخدام نمیکنن ..خیلی سخت بود مخصوصا قسمت شیلنگش😩

تهران و اصفهان انگار استخدام کردن گلم

من اهوازشنیدم یه خانومه فقط

بشدت عاشق این کارم و رایگان کارمیکنم😁😁😁😁

اون زمان مربی مون به من گفت که شرط استخدامش برای خانم ها قهرمانی در یک رشته ورزشی بوده

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
تهران و اصفهان انگار استخدام کردن گلم من اهوازشنیدم یه خانومه فقط بشدت عاشق این کارم و رایگان کارم ...

خوب من 7 سال پیش دوره دیدم اونموقع نبود الان خبر ندارم منم تهرانم ..چه خوبی تو 😁😍

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
اون زمان مربی مون به من گفت که شرط استخدامش برای خانم ها قهرمانی در یک رشته ورزشی بوده

خو اجی من قبلا دوره مربیگری رفتم

بعدجالبه یه اتش نشانی جفت جفت خونمونه😁این ده ساله

ولی روم نمیشه برم بپرسم

خوب من 7 سال پیش دوره دیدم اونموقع نبود الان خبر ندارم منم تهرانم ..چه خوبی تو 😁😍

فدات❤😎

عه خو تهرانی برو اگه دوست داری بری ابجی

شغل قشنگیه خداییش

منم که فداکاریم خیلیی زیاد🙄🤭

دوره باید ببینی 

برم ازشون بپرسم عزیزم؟

میترسم ضایعم کنن

خو اجی من قبلا دوره مربیگری رفتم بعدجالبه یه اتش نشانی جفت جفت خونمونه😁این ده ساله ولی روم نمیشه ...

قهرمانی رشته ورزشی نه مربیگری، مثلا قهرمانی شنای کشوری