2777
2789
عنوان

جریان نی نی سایت ......😔😔😔

400 بازدید | 11 پست

یک نفر نان داشت اما بی نوا دندان نداشت ......

ان یکی بیچاره دندان داشت اما نان نداشت ‌‌‌......

ان ک باور داشت روزی میرسد بیچاره بود ......

ان ک در اموال دنیا غرق بود ایمان نداشت ......

دشت باور داشت گرگی در میان گله است ....

گله باور داشت اما من نمیدانم چرا باور سگ چوپان نداشت....

یک نفر پالان خر را در میان خانه پنهان کرده بود......

ان یکی با بار خر میرفت و خر پالان نداشت......

یک نفر فردوس را ارزان ب مردم میفروخت.....

نقشه ها کو داشت در پندار خود شیطان نداشت.....

هرکجا دست نیازی بود از سویی دراز.....

رعیت بیچاره بخشش داشت اما خان نداشت....

یک نفر نان داشت اما بینوا دندان نداشت .....

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺

خدا ارزوتو براورده کنه🌹

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشق این دکلمه هستم اونم با صدای اون خانم دکتر باران نیکراه

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا

خیلی زیباست 

شاعرش کیه!؟

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

عالیه در اصل جریان انسان هاست   اینو همای هم خونده درسته؟

درسته 

امروزم اون تاپیک اون خانمرو دیدم ک بچش دختر بود و ناراحت بود ....

تو ذهنم اومد خانمایی ک چن ساله منتظر ی بچن و چ قد ناراحتن 

یاد این افتادم 

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺
یادم نیست خدایی

🌹

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

درسته  امروزم اون تاپیک اون خانمرو دیدم ک بچش دختر بود و ناراحت بود .... تو ذهنم اومد خانمایی ...

متاسفانه همینه هممون حسرت نداشته ها رو میخوریم در حالی که بقیه تو حسرت داشته های ما هستن 

🥰🥰Medical Genetics🥰🥰