2777
2789
عنوان

چجوری گذشت

50 بازدید | 6 پست

چجوری تونستم از دلبستگی بگذرم؟  از عشق اولم بگذرم؟ 

پارسال همین موقع تو اوج استرس و فشارو دلتنگی بودم و الان.... 

آزادم و حس رهایی دارم. خدا یا شکرت. سخن گذشت ولی نتیجه اش خوب بود و راضیم فقط یکی رو وارد زندگیک کن که قدرمو بدونه،  قول میدم منم قدرشو بدونم. 

امیدوارم دخترا منطقی باشن،  خودشونو به عشق و دلبستگی برتر بدونن تا آدمای تاکسیک رو از زندگیشون حذف کنن. 

چون فقط وابستگی بوده نه . عشق اگه عشق باشه اول و دوم نداره . عشق واقعی تو زندگی هر کسی یکبار اتفاق میفته خیلیام اصلا اتفاق نمیفته ... یا دوسداشتنه یا وابستگی یا عشق هورمونی .. ک همه بعد مدتی فراموش میشه کرد . ولی عشق واقعی رو هرگز ... و منی ک ده ساله نتونستم فراموشش کنم 😏 کاااااش هیچوقت نمیدیدمش 😑 

چون فقط وابستگی بوده نه . عشق اگه عشق باشه اول و دوم نداره . عشق واقعی تو زندگی هر کسی یکبار اتفاق م ...

درست میگید.

وابستگی!!!  خدا از اون لاشی تا نگذره بخاطر اینکه سواستفاده کنن دخترارو وابسته میکنن. 

آخرش راحت میگن برو. انگار از اول نبودی. 

منم یکاری کردم انگار از اول نبوده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست میگید.وابستگی!!! خدا از اون لاشی تا نگذره بخاطر اینکه سواستفاده کنن دخترارو وابسته میکنن. آخرش ...

بخاطر اینکه عاشقش نشدی هزاران بار خداروشکر کن .. من متاسفانه عاشق شدم و خیلی بخاطرش لطمه خوردم😑 روح و روانمو زخمی کرد . 

بخاطر اینکه عاشقش نشدی هزاران بار خداروشکر کن .. من متاسفانه عاشق شدم و خیلی بخاطرش لطمه خوردم😑 روح ...

چیشد که جدا شدین؟ 

شاید به خوذت دوباره فرصت ندادی؟  

کسی که رفته بزار بره. 

شاید نتونی عشق رو دوباره پیدا کنی ولی لااقل مسی رو پیدا کن که کنارش آرامش داشته باشی. 

برای من آرامش و امنیت داشتن مهمترین معیاره. جوری که تونستم قیدشو بزنم

چیشد که جدا شدین؟ شاید به خوذت دوباره فرصت ندادی؟ کسی که رفته بزار بره. شاید نتونی عشق رو دوباره پی ...

اشتباه این بود ک من اواین بارم بود با پسر حتی حرف میزدم .. اون بقول خودش راهی ک بقیه میرن رو خط کشی کرده بود !! اوایل عاااالی بود .. یکم ک گذشت و من ندونسته عاشقش شدم فهمیدم زن صیغه ای داره . بهشم گفتم . گف تو اشنباه میکنی ‌ تا یکبار باهم دیدمشون . به زنه کاری نداشتم چون میدونستم مقصر اینه . دعوامون شد و خب کلا دیگه خیلی بد شد . یه مدت بعدش کات کردم . ولی خیلی عذاب کشیدم بخاطر از دست دادنش . متاسفانه هنوزم دوسش دارم و هم ازش متنفرم  !!!!😑😑😑

اشتباه این بود ک من اواین بارم بود با پسر حتی حرف میزدم .. اون بقول خودش راهی ک بقیه میرن رو خط کشی ...

تقریبا مثل من

منم بار اولم بود. رو به پسر نمیدادم که ولی نمیدونم چجوری شد اینجوری شد. اصلا واژه ی داغون رو از رو این ساختن. 

اوایل خوب بود کم کم حد و مرز اخلافی رو از بین برد.اوایل لاو بامبینگ شدیدی شدم.

بعد دید توتله اش افتادم عقده هاشو میخواست سر من خالی کنه شروع به توهین و تیکه انداختن میکرد. منم جوابشو به موقعش میدادم. مثلا از اصل و نصب حرف میزد که خندت ات میگرفت( مثلا خانواده ی من خانزاد بودن یا زن دوم عار بود پسرامونم سمت دختر بازی نمیرفتن ولی اون داداشش میلف داشت خرجشو میداد،  بابابزرگش 4تا زنو داشت).

یبار هم گفت چت کرده با یکی،یبار هم گفت با دخترخاله اش رابطه داشته انقدر سرکاراش بدم اومد ازش که قیدشو زدم.

چون لول م رو میاورد پایین،  دوست داشت پایه مشروب خوردنش باشم و....  که من نمیتونستم.حتی از دوستاش بد میگفت،  حسادتش بهم که ردخور نداشت هرکاری میکردم اونم انجام میداد. یکاری میخواست کنه که اصلا به هیچجایی نرسم و پیشرفت کنم. چرا؟  چون خانواده ی خودش ازش حمایت نمیکردن ولی خانواده ی من. از گل نازکتر بهم نمیگفتن. 

جدا از اون حتی درخواست دوستی نداد و فقط غیر مستقیم میگفت ازت خوشم میاد که برام فایده نداشت، پرنسس هم بود باید نازشو میکشیدم که من خودم ناز داشتم. 

انقدر داغون بود که دوستش رفتارشو با من میدید بهش میگفت خجالت بکش.

بهشم گفتم من اگه با کسی وارد رابطه بشم قصدم ازدواجه اهل رابطه قبل از ازدواج هم نیستم،  اون هیچی نمیگفت. 

دیگه دیدم تو آبنمکم و همه اش استرس و اضطراب دارم و حس امنیت رو بهم نمیده قیدشو زدم. 

بعد کات یبار هم زنگ زد نمیدونستم خودش که روش قطع کردم. چند وقت پیش هم دیدمش محل سگ بهش ننداختم. 

تو هم از اون بگذر مثل الان من که ازش گذشتم ولی گاهی به خودم یادآوری میکنم که دیگه گول ظاهر هیچکسو نخورم(اینم بگم زشت قدکوتاه لاغر مردنی بود😐)