2777
2789
عنوان

سیتی اسکن در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 5793 بازدید | 27 پست
سلام. عزیزم به سلامتی زایمان کردی؟  نینیت خوبه خداروشکر؟   منم الان هفته ۲۴ بارداری ام و ت ...

سلام عزیزم، شما چیکار کردین با کرونا؟؟ دارو تونستین مصرف کنید؟ اسکن ریه انجام دادین؟؟

من ۲۶ هفته ام، چند روزه علائم دارم اما تست ندادم فعلا، خواستم ببینم تو بارداری راحته یا نه؟؟ من خیلی نگرانم و استرس دارم

خنده های واقعی من در فضای مجازی رخ می دهد، چرا به اینجا وابسته نباشم!؟!
سلام عزیزم، شما چیکار کردین با کرونا؟؟ دارو تونستین مصرف کنید؟ اسکن ریه انجام دادین؟؟ من ۲۶ هفته ام ...

سلام گلم. من دکتر نرفتم حقیقتش فقط ی تست دادم که مثبت اومد ، دوسه روز قفسه سینم موقع نفس عمیق کشیدن درد میکرد یه روز کامل سرفه زیاد داشتم روزای بعد کم شد گلو درد کلا شاید نصف روز داشتم تب هم دو سه سری داشتم که با استامینوفن ساده رفع شد. ی روزم گوش درد داشتم.

در کل یه هفته درگیر بودم بعد کم کم خوب شدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام گلم. من دکتر نرفتم حقیقتش فقط ی تست دادم که مثبت اومد ، دوسه روز قفسه سینم موقع نفس عمیق کشیدن ...

خداروشکر ان شاءالله که تنتون سلامت باشه، ممنون که جواب دادین💐

خنده های واقعی من در فضای مجازی رخ می دهد، چرا به اینجا وابسته نباشم!؟!
نه عزیزم خدا روشکر مشکلی پیش نیومد الانم پسرم ۴ سالشه شیطون و بازیگوش😘

خداروهزارمرتبه شکر.عزیزم قبلش رضایت نامه امضا کرده بودی؟پوشش سربی هم بهت داده بودن؟

خدایا شکرت❣
خداروهزارمرتبه شکر.عزیزم قبلش رضایت نامه امضا کرده بودی؟پوشش سربی هم بهت داده بودن؟

نه رضایت گرفتن نه پوشش دادن چون سیتی از ریه بود نمیشد با پوشش .روز سختی بود رفتار پرستارا هم خیلی بد و زننده بود 

نه رضایت گرفتن نه پوشش دادن چون سیتی از ریه بود نمیشد با پوشش .روز سختی بود رفتار پرستارا هم خیلی بد ...

میگن حتما رضایت میگیرن که‌.خودت تا بخش رادیولوژی رفته بودی یا دستگاه قابل حمل اورده بودن جایی که بستری بودی؟ببخشید اذیتت کردم برات۵تا صلوات میفرستم

خدایا شکرت❣