2777
2789
عنوان

ایده اولین سالگردازدواج

113 بازدید | 8 پست

تقریبادوهفته دیگ اولین سالگرد ازدواجمونه.دوهفته بعد اون هم تولد شوهرمه.ازطرفی هم همیشه خانواده شوهرم تولدمن یاشوهرم ک باشه خودشون خودشونو دعوت میکنن منم دوس دارم تنهایی بگیریم. حالابنظرتون چیکارکنم

واس سالگردازدواج هم ایده بدید

به به یه تاپیک خوب و مثبت

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذاهای خوشمزه، کیک ، گوشی هم خاموش ، چراغ ها هم روشن نباشه...هر کسم خواست خودش دعوت کنه میبینه شما گوشیتون خاموشه...بعدشم کرونا هست کجا بیان؟ 

البته من تولد همسرم خانواده هامون دعوت میکنم شلوغ باشه خوش بگذره.

خب کرونا بهترین بهونه ی دونفری بودنه 

ماهم سالگرد ازدواجمون قرنطینه بودیم

کیک پختیم و شام و کادو هم انلاین خریدیم. دونفری

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

من سالگرد عقد و عروسیمون ده فروردین بود قرنطینه بود هیچی نگرفتم براش ولی با کارای دیگع سوپرایزش کردم...و یه روز خیلی خوب رو با هم گذروندیم 

مثلا داخل چندتا برگه دلایل دوست داشتنش رو نوشتم مثلا نوشتم دوستت دارم چون... از دم اتاق تا اشپز خونه نصبشون کردم صبح بیدار شد سوپرایز شد خیلی خوشش اومد گف به نکات ریزی اشاره کردی

بعدم یه کلیپ از عکسای دونفرمون ساختم روش آهنگ عاشقانه گذاشتم 

بعدم کیک درست کردم و غذای مورد علاقش رو پختم و برنج رو هم تزئین کردم 

خیلی مبارک باشه...به شادی....

سلیقه به خرج بده.....ایده بگیر از همه جا و یه شب به یاد ماندنی انجام بده....

اول از همه اینو بگم چون سالگرد ازدواجه ،یعنی تو باید به چشم بیای...یعنی ازدواجتون باعث خوشحالی دو طرف بوده....به همین خاطر همه ی کارا باید با تو انجام بشه....تدارک یه شام رمانتیک....

غذای جدید و دلچسب و به سلیقه ی همسر جان....

کادو رو اینترانتی بخر...(عکسش و بده نقاشی سیاه قلم بکشن....یا تقویم درست کنن با عکسای دونفره تون.....یا تابلو فرش عکستون.....دونفره......)برای آخر شب یه فیلم کاملا عاشقانه و شیرین با پایان خوش....آخر شب هم اتاق خواب.....😉😉😉😉

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.