2777
2789

دخترم نزدیکه 11ماهشهامشب واسش سوپ درست کردم واسه دختر بزرگم ماکارونی که سوپش نخورد ماکارونی خواهرشو خورد بعدش که شیر خورد همشو بالا اورد بعد اون هرچی بهش شیر میدم بالا میاره تب نداره اسهال نداره دندون هم داره چه کنم نگرانشم😳

وای امشب پسر منم یازده ماهشه همینطوری شد نترس معدش سنگین شده شر زیاد دادی

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سردش نشده  چون دختر منم گاهی بیقرارمیشه باروغن زیتون ماساژش میدم بعدشیروهرچی که خورده رو بالا میاره ولی بعدش خوب میشه 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش

احتمالا رو دل کرده یه چایی نبات بهش بده ایشالا خوب میشه نگران نباش فعلا معدشو خالی نگه دار

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

نگران نباش دو تا دلیل بیشتر نداره 

یا سردیش کرده که بعد بالااوردن کامل راحت میشه و خوب میشه بهش نبات بده 

یا بخاطر ماکارونی که خورده به هم ریخته ، ماکارونی هم سنگینه 

چیزی نیست ، اروم باش 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
سنگینی کرده معده ش بزار تا صبح بگذره بهتر میشه،آخه کسی به بچه زیر یکسال ماکارونی میده

چرا نده.ازنه ماهگی اشکال نداره.دخترمن عاشقشه

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
چرا نده.ازنه ماهگی اشکال نداره.دخترمن عاشقشه

ما بزرگ ا می خوریم سنگین مونه حالا دیگه بچه بخوره واویلاست،،همه بچه ها مثل هم نیستن

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم