2777
2789
عنوان

کسانی که تو دوران عقد هستن بیان لطــــفا💙

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 70 پست
خب اومدیم و تا اخر سال نرفت خدانکرده.حالا ان شاالله که میره و هممون عروسی میگیریم اما من یه سال و سه ...

منم خسته شدم باید خانوادمو راضی کنم هرجور شده

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره سعیمو میکنم راضیشون کنم برام دعا کن عزیزم 💜

من نا محسوس حرف از این زدم چه کاریه جشن گرفتن و از این حرفا بعد مامان گفت مزخرف نگو دو سالم طول کشید صبر میکنی جشن برات بگیرن من 33 سالمه میگه دو سال دیگم طول بدم خدایا مامانم رو نرم کن

جشن یکی از فامیلای مام عید بود کنسل شد ایراد نداره عزیزانمون زنده باشن عروسی رو بالاخره میگیریم انشا ...

مرسی از حس همدردیت عزیزدلم ...🌺😘

خیلیا وضعیتشون همینه ، چاره چیه ... ولی خب از حق نگذریم خیلی سخته ...🥺

خصوصا اینکه لباس عروس مورد علاقتو رزرو کنی بعد عروسی کنسل شه ..😁

ان شاءالله هرچی دلت میخواد همون بشه و خوشبخت باشی همیشه لبت خندون🌹🌹

همچنین مهربون😍😍

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱
من دادم بدورن فردا باید برم مزون اما شوق و ذوقم مرده 

من‌ یک سال و هشت ماه تو عقد بودم ، الانم کرونا اومد یک سال دیگه بهش اضافه کرد ...

ان شاالله که به شادی تن کنی وخوشگل ترین عروس دنیا بشی گلم ...🌺

من نا محسوس حرف از این زدم چه کاریه جشن گرفتن و از این حرفا بعد مامان گفت مزخرف نگو دو سالم طول کشید ...

دقیقا مث منی 

من بابام اینجوریه نمیدونم چطور راضیش کنم من اصلا از عروسی خوشم نمیاد الکی باید وایسم تا معلوم نیس کی کرونا تموم شه

من بزور شوهرمو راضی کردم میگفت بعدا پشیمون میشیم تو بهم سرکوفت میزنی که چرا عروسی نگرفتیم گفتم بخدا ...

درست میگی 

مرسی از حس همدردیت عزیزدلم ...🌺😘 خیلیا وضعیتشون همینه ، چاره چیه ... ولی خب از حق نگذریم خیلی سخت ...

حق داری حالا برنامتون چیه؟ وایمیستی تا کرونا تموم شه؟ 

اینجا خونه عشقمونه که بدون مراسم واردش میشیم از خدا میخوام همه ی عروسای این تاپیک که مراسمشون عقب افتاده بهترین مراسم رو داشته باشن و عروسیشون لبشون خندون باشه هیچ چیزی حتی ذره ای خم به ابروشون نیاره

حق داری حالا برنامتون چیه؟ وایمیستی تا کرونا تموم شه؟ 

عزیزم من واقعا دیگه نمیتونستم شرایط عقد رو تحمل کنم ..

چون خونه و جهیزیه آماده بود ، با خانوادهامون صحبت کردیم و اومدیم سر زندگیمون ...

البته اگه کرونا تا مرداد و شهریور بره جشن میگیریم ...

عزیزم من واقعا دیگه نمیتونستم شرایط عقد رو تحمل کنم .. چون خونه و جهیزیه آماده بود ، با خانوادهامون ...

کار خوبی کردید این بهترین تصمیم بوده. عکس خونتو اگه دوست داری بزار ایده بگیریم.