2777
2789
عنوان

کسانی که تو دوران عقد هستن بیان لطــــفا💙

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 70 پست
عزیزم من واقعا دیگه نمیتونستم شرایط عقد رو تحمل کنم .. چون خونه و جهیزیه آماده بود ، با خانوادهامون ...

بازم خوبه خداروشکر 

منم راضی ام اینطور برم سر خونه زندگی خودمون چون عقدم سختیای خودشو داره 

من جهاز و خونه ام اماده نداریم برای همین کلا رو هوام

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱
اینجا خونه عشقمونه که بدون مراسم واردش میشیم از خدا میخوام همه ی عروسای این تاپیک که مراسمشون عقب اف ...

چه خونه قشنگی😍😍😍

ان‌شالله با دل خوش کنار همسرت تو خونه قشنگتون زندگی کنی خوشبخت باشی عزیزم❤️

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم من 8 ماهه عقدم از عقد طولانی بیزارم 

شما جهیزیه ات امادست؟ 

شما جهیزیه ات امادست؟ 

نه قرار بود بعد عید خونه بگیرم بخرم البته مهم نیست جهاز رو تو یه هفته بخوام میخرم فقط مبل دو سه هفته ممکنه طول بکشه برام بسازن بقیه رو میخرم زود واسه خواهرم رو هم یه هفته ای خریدیم همم بهترین مدل

مرسی عزیزدلم ان شاءالله شماهم خوشبخت باشی کنار همسرت😘😘

قوربونت 

نه قرار بود بعد عید خونه بگیرم بخرم البته مهم نیست جهاز رو تو یه هفته بخوام میخرم فقط مبل دو سه هفته ...

ان‌شالله با دل خوش بری سر خونه زندگیت برای منم دعا کن 

ممنون گلم حتما دعا میکنم ❤

ممنونم ازت مهربونم❤️