2777
2789
عنوان

کسانی که تو دوران عقد هستن بیان لطــــفا💙

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 70 پست
منم یک سال و نیم که عقد کردم هنوز مشخص نیست کی عروسی میگیریم اما دیگه بعد از کرونا قرار شد که به امی ...

اره سخته خدایی

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه تالار ها بازه؟ 

نه تماس میگیرم آشناس باهامون باید عقب بندازم اگه تالارا تا آخر خرداد هم باز بشه من باز عقب میندازم کسی نمیاد بخاطر ترس از کرونا تموم خرجمون به باد میره 1000 نفر دعوتیه کلی خرج داره

هر دختری آرزوی عروس شدن داره منم دارم و همه کارهای یه عروسی رو کردیم اصلا هم پشیمون نیستم که عروسی نگرفتیم شوهرم با این کار مخالف بود بزور راضیش کردم خیلی ساده بریم سر زندگیمون البته که ارایش عروس و لباس عروس و آتلیه و دسته گل و همههه چی رزرو کردیم من یه عروس میشم ولی بدون مهمون و بدون خرج اضافه خیلی خوشحالم عروسیمون نزدیکه

من تو دوران عقدم خرداد عروسیمون بود ولی با اومدن کرونا زودتر گرفتیم و ۲ اردیبهشت میریم سر زندگیمون ع ...

چقد خوب 

کاش خانواده منم راضی میشدن همچین کاری کنیم من از خدام بود

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱
انشالله رفع بلا میشه مراقبه و مدیتیشن انجام بده میتونی بیای تاپیکم حس خوب انرژی و شادی میده ب زندگ ...

چشم حتما میام ممنونم ازت 💕☘️💙

اخه قرار بود از ماه دیگه بیوفتیم دنبال کارای جهزیه وتکمیل کردن خونه واین چیزا.با این وضعیت فک نکنم ب ...

من که جهیزیه و خونرا فعلا انداختم عقب حتی اگه لازم شد بعد عروسی فعلا جشنم مهم تره

عروسی ما ۲۹ خرداده

ولی تا اول خرداد صبر میکنم تالار و آتلیه و لباس و جهیزیه م آمادس اگه نشه میندازم تو آبان از عروسی تو فصل گرما بدم میاد

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

هر دختری آرزوی عروس شدن داره منم دارم و همه کارهای یه عروسی رو کردیم اصلا هم پشیمون نیستم که عروسی ن ...

اتفاقا من کلا خوشم نمیاد از عروسی فقط بخاطر خانواده خودم مجبورم بگیرم 

نه تماس میگیرم آشناس باهامون باید عقب بندازم اگه تالارا تا آخر خرداد هم باز بشه من باز عقب میندازم ک ...

دقیقا