2777
2789

دختر من خیلی به شیر مادر وابسته بود.هر جا می رفتیم ،بهش می گفتن امشب خونه ما بمون،شب پیش ما بخواب.یواشکی تو گوش طرف می رفت می گفت،شیر مامان داری پیشت بمونم؟!😅

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️

بچه ندارم اما خودم بچه خیلی بی ابرویی بودم  

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

از این کارای بچه های فامیلمون بگم که تا صفحه ۱۰۰ میره😒🎈

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزمممم

من هنوز بچم اونقدر زبون نداره.ولی یه بار رفتیم خونه دوستامون، اونا بچه بزرگتر داشتن. خونشون نو بود. کادو که بهشون دادم و باز کردن بچشون در اومد به مامانش گفت مامان تو رو خدااااا اینو به کسی نده خیلی خوشکلهههه تو روو خداااا

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

نزدیک چهلم پدرم بود منو دختر عمه با دختر عموم رفته بودیم سرخاکش دختر عمع با دختر عمدم مسخره بازی در میوردن منم از خنده مرده بودم (ناراحت بودم ولی اون ساعت واقعا از کاراشون حرفاشون خندم گرفته بود)هیچی بعدش دیدم از دور نصف فامیلامون دارن میان منم نیشم تا بنا گوش باز بود نمیدونستم چجوری خودمو ب ناراحتی بزنم یه دفعه دختر عموم اومد بغلم شالمو جلو صورتم کشید بغلم کرد گفت گریه نکن عزیزم سخته میدونم هیچی تا اخر وقت ک فامیلامون برن من اون شکلی بودم شالم جلو صورتم بود البته ابروریزی خداروشکر نشد دختر عموم ب دادم رسید🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

یه بار از یه مغازه لباس کودک با مامانم بودیم،براش کلی لباس زیر و وسایل بهداشتی خریدیم.چند روز بعد از جلوی مغازه قدم زنان رد می شدیم.داد زد ماماااااان اون مغازه ِِ که با مامان زهره ازش شورت خریدیم 😌😥

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️

قبل هم گفتم خونه خواهرشوهرم بودیم همه بودن بعد پسرم بازی میکرد دستشویی داشت ولی بازیشو ول نمیکرد منم گفتم برو به بابا بگو جیش دارم بیاد وایسه بچمم فکر کرده بود خودمو میگم😐رفته بود جلو همه مردا گفته بود بابا مامانم جیش داره میترسه بره بیا براش وایسا 😐😂این قضیه مال پارساله نگین کرونا

وای یادم انداختی .یادمه یه روز لباس خواب توری مامانمو که از قضا رنگشم قرمز بودو پوشیدم دامنش رو زمین کشیده میشد با چه فخری رفتم تو محل یه دوری جلوی دوستم زدم وای طفلیا با چه حسرتی نگام میکردن .بچه ها دورم جمع شده بودن .شوهر همسایه بنده خدا داشت ماشین میشست .حیرون مونده بود .مردای دیگه هم نگاه میکردنو رد میشدن مخندیدن .وای چه افتضاحی بود .خانم همسایه خرید کرده بود داشت میومد که دیدم اومد منو با دست پاچگی جمع کردو تحویل مامانم داد .مامان بیچاره  مو یادم میاد چی جوری میزد تو صورت خودش مونده بود بخنده یا گریه کنه .چقدر اون روز دوستای مامانم که خونمون بودن مخندیدن .تا چند وقت مامانم اعتصاب کرده بیرون نمی رفت .بیچاره از خجالتش خونه نشین شده بود😂😂😂😂😂🥰

رفته بودیم خونه پسرخالم، تازه ازدواج کرده بودن، خانمش اصرار کرد شل بمونید، ما هم چون مسافر بودیم و خودشون هم خیلی اصرار کردن موندیم، قبل خواب به عروس خالم گفتم خیالت از بابت رخت خواب جهازت راحت پسرم تا حالا یه بارم جاشو خیس نکرده، اون موقع حدود پنج سالش بود و خدایی یه بار هم نه تو بیداری نه تو خواب خودش رو خیس نکرده بود، صبح که بیدار شدیم احساس کردم بارووووووووون اومده چون بالش و تشک و لحاف از سر تا ته خیس بود 

یعنی بچه 180 درجه چرخیده بود و آب پاشی کرده بود، وحشتناک بود از خجالت نمی تونستیم از تو اتاق بیرون بریم، چند بار صدامون کردن هم بهانه آوردیم، آخرش عروس خالم از بیرون اتاق گفت بابا بچه ست دیگه بیخیال بیاین صبحونه بخورین 

یعنی مرديم از خجالت،کاش حداقل قبلش پز جیش نکردنش رو نداده بودم 

خلاصه هر کاری کردیم نذاشتن بشوریم رخت خواب رو 

طفلکی جهازش