2777
2789
رحم اجار نکنی ها...ماشالا خودت سالمی بزار طعم مادربودن بچشی قبلش زیاد به خدا وصل شو تا استرس نگیری&n ...

از خدامه این حس قشنگو خودم تجربه کنم خدا کنه خدا خودش کمکم کنه با آرامش وسلامتی این مسیرو طی کنم با نتیجه مثبت وهمچنین شما

خدایا به امید تو
نه خودم میگم دکترا خنده می کنن آره بیهوش کنن خیلی راحتتره دکتر باید قبول کنه

میکنه عزیزم ...دکتر هرچی بگی قبول میکنه...یکی مثل من که ببخشید واژینیسموس شدیدددددد دارم دکتر نزدیکمم بشه پاهام قفل میشه ...موقع معاینه زنان میمیرم وزنده میشم همه میشناسنم...بخام انتقالم بدم فقط درصورتی میدم که بیهوش بشم 

منم خیلی نگران فیبروکیستیک سینه هستم چون دوستم قبل میکرو یه دونه فیبر سینه داشت بعد میکرو سینه هاش پر شد از کیست وفیبر به سایزهای مختلف

بخاطر همین منم میترسم اما توکل بر خدا 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خدامه این حس قشنگو خودم تجربه کنم خدا کنه خدا خودش کمکم کنه با آرامش وسلامتی این مسیرو طی کنم با ...

ایشالا که تجربه میکنی حتما ...ازخدا بخواه 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
میکنه عزیزم ...دکتر هرچی بگی قبول میکنه...یکی مثل من که ببخشید واژینیسموس شدیدددددد دارم دکتر نزدیکم ...

آره حق داری این راه پر از استرسه ولی توکل به خدا چیکار کنیم مجبوریم ادامه بدیم انشاءالله که بلا از هممون دور باشه 

خدایا به امید تو
کجا میری واسه درمان

منکه هنوز نرفتم .....بهم گفتن بعلت مروفولوژی یک ودی اف اب ۲۷اسپرم باید ای وی اف بشی من فعلا دارم برا طبیعی تلاش میکنم میگم شاید معجزه کنه خدا

امااگرقرارشد برم میرم تهران ایشالا یا دکتر نصر یا دکترطرازی 

شما مشکلتون چیه؟کجا میکرو کردین؟

منکه هنوز نرفتم .....بهم گفتن بعلت مروفولوژی یک ودی اف اب ۲۷اسپرم باید ای وی اف بشی من فعلا دارم برا ...

انشاللله که طبیعی نتیجه بگیری ولی به شوهرت مکملای خوب بده که دی اف آیش بیاد پایین حتما من به شوهرم خیلی مکمل دادم تا خداروشکر اومد پایین 

منم دکتر نصر این هفته نوبت دارم ولی بخاطر کرونا دودل بودم بیام تهران که زلزله هم اضافه شد فکر نکنم بیاییم رویانم می خوایم بریم یه نوبتم اونجا بگیریم ببینیم کدومشون بهتره

خدایا به امید تو
هزینش می دونید چقدر من میخوام برم کیلنیک مام میگن هزینش کمو کمش ۳۵ملیون‌ ماهی  پانصده حالا ...

نه خانمي خبر ندارم تماس بگير وصل كن كلينيك اهدا ، قيمت ميدن بهت ولي احتمالا كمتر باشه

مربي مهد كودك هستم ، مادر ليا كوچولو