2777
2789
وای ممنون عزیزم‌ پس فردا زنگ بزنم یه سوالی کنم خدا خیرت بده

خواهش عزیزم بازم میتونی تو گوگل سرج کنی دولتی بعد چرا تو همون رشت انجام نمیدی ؟

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش عزیزم بازم میتونی تو گوگل سرج کنی دولتی بعد چرا تو همون رشت انجام نمیدی ؟

از خدامه میگن نه باید دکتر قبول کنه که اینکارو انجام بدی دکتر هم گفته تا چندین بار منفی نشه اجازه نمیده😕

خدایا به امید تو
از خدامه میگن نه باید دکتر قبول کنه که اینکارو انجام بدی دکتر هم گفته تا چندین بار منفی نشه اجازه نم ...

ربطی نداره به منفی شدن عزیز فقط رحم باید مشکل داشته باشه بس بی خود تهران نرو 

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 

سلام گلم ...میشه بپرسم چرا میخای رحم اجار کنی؟فقط بخاطر سینه فیبروکیستیک؟منم سینم فیبروکیستیک هست خیلی نگرانم بابت میکرو 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
سلام گلم ...میشه بپرسم چرا میخای رحم اجار کنی؟فقط بخاطر سینه فیبروکیستیک؟منم سینم فیبروکیستیک هست خی ...

سلام خانومی هم بخاطر این هم بیشتر اینکه خیلی استرسی هستم یبار اینکارو انجام دادن فقط سه تا جنین تشکیل شد که برام همه رو انتقال دادن واینکه روز انتقال دوست داشتم بیهوشم‌کنن نکردن چون اونروز اینقدر استرس داشتم بهم گفته بودن باید با مثانه پر برات انتقال بدیم منم استرسی ببهشید بیشتر دستشوییم‌گرفته بود هی نصف نصف خالی می کردم که نوبت انتقالم بشه اینقدر تحت فشار بودم تا نوبتم شد رفتم تو انجام شد با اینهمه فشار اومدم بیرون گفتم حالم بده زیرم یچیزی بزارید خالی کنم که نامردا با اینهمه پولی که گرفتن کاری نکردن ومنم تو اون شرایط حالم بد شد با انکه تازه انتقال داده بودم کلی استرس گریه هیچی منفی شد حالا ایندفعه اگه تونستم رحم اجاره  کنم ولی قیمتا خیلی بالاست اگرم نشد مجبورن یبار دیگه سعیمو بکنم ولی میگم سر انتقال بیهوشم کنن 

خدایا به امید تو
خدا بهت صبر بده ، منم مثل شما راهم سخته ، برام دعا كن ... خانمي ابن سينا انجام ميده ، فكر كنم خودشون ...

هزینش می دونید چقدر من میخوام برم کیلنیک مام میگن هزینش کمو کمش ۳۵ملیون‌ ماهی  پانصده حالا میگن از اول اردیبهشت هم هفتصد تومن گرونتر شده

خدایا به امید تو
سلام خانومی هم بخاطر این هم بیشتر اینکه خیلی استرسی هستم یبار اینکارو انجام دادن فقط سه تا جنین تشکی ...

عزیزم حیفه بخاطر استرس رحم اجار کنی ...برا سینه فیبروکیستیک دکترا میگن رحم اجار کن یا خودت میگی؟

من موقع معاینه ازدرد بیهوش میشما برا انتقالم میخام بیهوش بشم چون خودم خودمو میشناسم سعی کن اروم باشی 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
هزینش می دونید چقدر من میخوام برم کیلنیک مام میگن هزینش کمو کمش ۳۵ملیون‌ ماهی  پانصده حالا ...

رحم اجار نکنی ها...ماشالا خودت سالمی بزار طعم مادربودن بچشی قبلش زیاد به خدا وصل شو تا استرس نگیری 

بگو همه مراحل استرسی رو بیهوشت کنن

عزیزم حیفه بخاطر استرس رحم اجار کنی ...برا سینه فیبروکیستیک دکترا میگن رحم اجار کن یا خودت میگی؟ من ...

نه خودم میگم دکترا خنده می کنن

آره بیهوش کنن خیلی راحتتره دکتر باید قبول کنه

خدایا به امید تو