الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام خانومی هم بخاطر این هم بیشتر اینکه خیلی استرسی هستم یبار اینکارو انجام دادن فقط سه تا جنین تشکیل شد که برام همه رو انتقال دادن واینکه روز انتقال دوست داشتم بیهوشمکنن نکردن چون اونروز اینقدر استرس داشتم بهم گفته بودن باید با مثانه پر برات انتقال بدیم منم استرسی ببهشید بیشتر دستشوییمگرفته بود هی نصف نصف خالی می کردم که نوبت انتقالم بشه اینقدر تحت فشار بودم تا نوبتم شد رفتم تو انجام شد با اینهمه فشار اومدم بیرون گفتم حالم بده زیرم یچیزی بزارید خالی کنم که نامردا با اینهمه پولی که گرفتن کاری نکردن ومنم تو اون شرایط حالم بد شد با انکه تازه انتقال داده بودم کلی استرس گریه هیچی منفی شد حالا ایندفعه اگه تونستم رحم اجاره کنم ولی قیمتا خیلی بالاست اگرم نشد مجبورن یبار دیگه سعیمو بکنم ولی میگم سر انتقال بیهوشم کنن