2777
2789
عنوان

خانومای تازه باردار بیان لطفا ۱۳۹۹

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 77 پست
ممنونم که جواب دادین برام دعا کنین پسر ۷ ماه ام رو ۱۰ ماه پیش از دست دادم دلم شکسته دعا کنین بار ...

ان شاالله به حق زینب کبری آقاجانم امام زمانمون نظری کنن و مسولیت یکی از بچه شیعه هاشونو به شما بسپارن😍😍😍

ان شاالله که حامله ای عزیزم

توکلت به خدا باشه

مطمئن هیچکس به اندازه خدا برای ادم مهربون تر نیست

ان شاالله که خیر و صلاحتو در بارداریت ببینه🌹🌹🌹

متی ترانا و نراک...اللهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من امروز ۷هفتمه.به خاطرکرونا هنوز دکتر نرفتم فقط روزی یه فولیک اسید میخورم.به نظرتون این هفته ب ...

ن صبر کن 8هفته برو منم 8هفتمه امردز رفتم دوقلو دارم

برای خواهرم دعا کنید سرطان....

ممنونم که جواب دادین برام دعا کنین پسر ۷ ماه ام رو ۱۰ ماه پیش از دست دادم دلم شکسته دعا کنین بار ...

الهی ب حق این ماه عزیز خدا بهت دوقلوشو بده جاشو چرکنه الهی دلت شاد شه

برای خواهرم دعا کنید سرطان....

سلام من امروز ۷هفتمه.به خاطرکرونا هنوز دکتر نرفتم فقط روزی یه فولیک اسید میخورم.به نظرتون این هفته ب ...

سلام صدای قلب معمولا هفته ۸ امه. من تو ۶ هفته رفتم چون میگرن بارداری اومده سراغم وای رفتنم رسما بی فایده بود

به سلامتی  یه سوال داشتم من روز اول اخرین پریدم ۲۶ بهمن بود تقریبا اوایل فروردین شاید سوم ...

بستگی داره گاها تا یک هفته بعد مثبت نمیشه ولی برای من سر دخترم دوروز قبل پریود و اینبار روز پریودم مثبت شد.

اگر باردار باشید تو ۹ هفته اید

بچه ها من قبل بارداری نو تست هام؛ میزان RBC یا همون تعداد گلبول های قرمزم لب مرز بود. یعنی  محدوده مجاز 5.5 بود برای من 5.2 بود. اما هموگلوبین و اینا اوکی بودن. این نشونه غلظت خونه؟  چرا دکتر بهم قرص نداد؟؟؟ الان استرس گرفتم نکنه خونرسانی به بچم کم باشه. 

توروخدا کسی اینجوری بوده یه راهنمایی کنه. من خل شدم. 6 اردیبهشت سونو غربالگری دارم. تا اون موقع می میرم

به سلامتی  یه سوال داشتم من روز اول اخرین پریدم ۲۶ بهمن بود تقریبا اوایل فروردین شاید سوم ...

من خودمم همین مشکلو دارم عزیزم شرمنده..خودمم نمیدونم الان چن هفته ام باید بری سونو مشخص شه..دکتر ب من گف توالان تازه اوایله خیلی تازس..گف ی هفته صبرکن ببینم سونو نشون میده توهم برو اول دکتر همه ایناروبگو بعد برو سونو

بستگی داره گاها تا یک هفته بعد مثبت نمیشه ولی برای من سر دخترم دوروز قبل پریود و اینبار روز پریودم م ...

معمولا تا یک هفته بعد چی مثبت نمیشه؟

من خودمم همین مشکلو دارم عزیزم شرمنده..خودمم نمیدونم الان چن هفته ام باید بری سونو مشخص شه..دکتر ب م ...

اره سونو رو‌که میدونم،میخوام حداقل بدونم تقریبی چند ماهمه بعد برم دکتر که یبارکی سونوی قلبم بدم