2777
2789
عنوان

خانومای تازه باردار بیان لطفا ۱۳۹۹

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 77 پست
خیلی خوشحال شدم عزیزم⁦☺️⁩ کلی مبارک باشه ان شاالله به زودی صدای قلبشو بشنوی جسارتا کجا دکتر میری

پیش دکتر ساغر صالح‌پور میرم ، میدان الف 

هم بیمارستان نیکان هست هم آتیه

هر چه دلم خواست نه ان می شود ، هر چه خدا خواست همان می شود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم زنگ بزن بای پزشک مشورت کن منم آزمایشم مثبت بوده ولی دکتر گف اوایله تازه باردارشدم شاید دوسه هفته گفته فعلا اسیدفولیکو روزی ی عددبخور دیروز صب ناشتا آزمایش خون دادم کلی‌‌..دکتربرام نوشت..فرداجوابشو ببرم پیش دکترایشالا ک مشکلی نی...برا سونو هم گف ی هفته دیگه برو الان زوده...من خیلی استرس دارم...چون دوماهعقب افتادم فکرکردم الان یک ماه هستمو ب خانوادم گفتم الانم همه میدونن ایشالا ک سالم و سلامت بدنیابیاریش..برامنم دعاکن آزمایش و سونومشکلی نداشته باشه

بنظرم زنگ بزن بای پزشک مشورت کن منم آزمایشم مثبت بوده ولی دکتر گف اوایله تازه باردارشدم شاید دوسه هف ...

سلام عزیزم ان شاالله که هیچ مشکلی پیش نمیاد و نی نی گلتم صحیح و سالم بهت چسبیده و ور دلت نشسته

متوجه نشدم چطور دو ماه عقب انداختی ولی هنوز سه هفتس بارداری؟

این آزمایش و سونویی که گفتین مگه برای هفته ۱۳ نیست؟

متی ترانا و نراک...اللهم عجل لولیک الفرج
سلام عزیزم ان شاالله که هیچ مشکلی پیش نمیاد و نی نی گلتم صحیح و سالم بهت چسبیده و ور دلت نشسته ...

مرسی..من چون تنبلی داشتن متفورمین میخوردم دوماه همنطوری براتنبلی نشدم پریود احتمالا فروردین اویلش اقدام کردم شدم

سلام عزیزم منم اسفند تستم مثبت شد. قبل بارداری تیروئیدم اوکی بود اما بعدش کم کار شد. رفتم آز دادم. ب ...

من امروز زنگ زدم اومدن خونه تست گرفتن خیلی راحت بود و راصی بودم

سلام من امروز ۷هفتمه.به خاطرکرونا هنوز دکتر نرفتم فقط روزی یه فولیک اسید میخورم.به نظرتون این هفته برم دکترتشکیل پرونده برام بده و سونگرافی بدم صدای قلبشو میشنوم؟اگه زوده هفته دیگه برم

مرسی..من چون تنبلی داشتن متفورمین میخوردم دوماه همنطوری براتنبلی نشدم پریود احتمالا فروردین اویلش اق ...

به سلامتی 

یه سوال داشتم

من روز اول اخرین پریدم ۲۶ بهمن بود

تقریبا اوایل فروردین شاید سوم بی بی چک زدم منفی بود بعد اونم دیگه بی بی چک نزدم

هفته دوم فروردینم با توجه به علائم دیگه کامل مطمئن بودم که باردار شدم

به نظرتون تقریبی الان من چند هفتمه؟

میگم یعنی با توجه به اینکه ۳ فروردین بی بی چک منفی بوده یعنی تا اون موقع لقاح صورت نگرفته بوده آیا؟

اصلا بی بی چک تو هفته چندم حاملگی مثبت نشون میده؟

سلام من امروز ۷هفتمه.به خاطرکرونا هنوز دکتر نرفتم فقط روزی یه فولیک اسید میخورم.به نظرتون این هفته ب ...

اگر مطمئنی هفت هفتته، یک هفته ام صبر کن چون میگن قلب تو هشت هفتگی تشکیل میشه

سلام به دوستان باردار برا همتون مبارک باشه کسی بوده ۴روز قبل موعدش دو تا لک صورتی داشته باشه و بار ...

سلام عزیزم ممنونم

ان شاالله به زودی زود قسمت شما

من تجربه ای ندارم