2777
2789
عنوان

خانمای باردار کمکم کنید خواهشا

5146 بازدید | 31 پست

سلام دوستان.من هفته چهارده بارداری ام.

خیییییلی داغونم از شدت تهوع و استفراغ.دمیترونم خوردم جواب نمیده.هیچی تو معده م نمیمونه...بدنم کم آب شده و همه ش سرگیجه دارم چشام سیاهی میره از شدت ضعف.بگید چیکار کنم.زنجبیل و لیمو هم امتحان کردم فایده نداره.میگن سیرابی خوبه من تا حالا نخوردم انقدر که بدم میومده ازش...خیلی بدمزه ست؟؟؟چجوریه مزه ش؟؟تاثیر داره واقعا ؟؟چجوری پختین؟؟کمکم کنید لطفا😭😭😭

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوریم بخدا دیگه بریدم همش تهوع روزی دو س تا دمیترون و ی دونه فاموتیدین میخورم هیچی روم اثر نداره نه هفتم دوکیلو کم کردم با اینکه ی سره ولو ام خدا کمکم کنه نمیدونم تا کی ادامه داره😭

این کاربری مشکوک به هک است

منم اینجوریم بخدا دیگه بریدم همش تهوع روزی دو س تا دمیترون و ی دونه فاموتیدین میخورم هیچی روم اثر ند ...

منم کم کردم بدنم بشدت کم آب شده از صبح که چشمو وا میکنم باهامه تا شب موقع خواب.هیچی تو معده م نمیمونه واقعا کم آوردم😭😭😭

منم کم کردم بدنم بشدت کم آب شده از صبح که چشمو وا میکنم باهامه تا شب موقع خواب.هیچی تو معده م نمیمون ...

هیچیم نمیتونم درست کنم تمام توانمو گرفته ازم دلم برا همسرو بچه هام میسوزه

سیرابی که خیلی خوشمزس بگیر تمیزش کن سعی کن پاک کرده بخری بعد اب بریز روش و وقتی نیم پز شد یه پیاز بر ...

من کلا قبل از بارداری هم لب به کله پاچه و مخلفات نمیزدم.الان دیگه واقعا درمونده شدم.پاک کرده شو کجا میفروشن؟؟بعد پخت مثل کله پاچه بوی ضخم میده

هیچیم نمیتونم درست کنم تمام توانمو گرفته ازم دلم برا همسرو بچه هام میسوزه

من که اصلا تو آشپزخونه نمیتونم پا بذارم.بیچاره شوهرم همه ش کارارو میکنه و غذا درست میکنه

من که اصلا تو آشپزخونه نمیتونم پا بذارم.بیچاره شوهرم همه ش کارارو میکنه و غذا درست میکنه

منم همش میگم قرنطینه این خویی رو برا من داشت ک همسرم خونس و کاراارو میکنه

من کلا قبل از بارداری هم لب به کله پاچه و مخلفات نمیزدم.الان دیگه واقعا درمونده شدم.پاک کرده شو کجا ...

والا بو بعد از پختش ن بده مامانت برات درست کنه بیاره من کرمانشاه هم شمانمیدونم از کجا باید بخرید