بچه ها شوهرم تو اینستابلاکم کرده بود من بایه اکانت دیگه رفتم بهش پیام دادم تواینستا درخواست دادم درخاستمو قبول کرد ولی بعدش لغو زد یعنی فقط من دنبالش میکردم اون منو لغوکرد بعد پیام دادگفت ببخشید الان لغوتون کردم چون خانمم حساسه منم گفتم چه خانم بی غرهنگی الان این چیزا عادیه گفت نه تو خونواده ما عادی نیست گفتم شمارتونومیتونم داشته باشم برای گاهی اوقات دلم میگیره میخوام بایکی دردودل کنم گفت نه گفتم ازخانمت میترسی گفت نه کلا خودم خوشم نمیاد ،بعد ظهر قبل این ماجراها شوهرمک اومدخونه من براش غذای خوب پختمو میوه اوردمو چای و اینا ولی سرسنگین بودم گفت چی شده گفتم چرابلاکم کردیو اینا بهم توهین کردی بااین کارت ظعر ک رفت سرکار دیدم از بلاک دراورده منو همزمان به منم پیام میداد ب اوپ اکانت دیگمم پیام میداد یهوزنگ خونه گفت خرخودتی یه باردیگه ازاینکارا کنی وای بحالتو اینا منم کلا منکر شدم جریانو گفت فکرکردی من نمیفهمم ک تو بایه اکانت دیگه داری بهم پیام میدی،حالا شب ک اومد بنظرتون چکارکنم بازم منکربشم یا لو بدم بگم چون بلاکم کردی میخواستم سرازکارت دربیارم اره
زندگی میکنین اینطوری؟ دوس پسرتونه مگه. درست بشینین صحبت کنین
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊