2777
2789
عنوان

دلم میخواد ...

334 بازدید | 34 پست

دخترداییمو بیارم پیش خودم بزرگش کنم اما میترسم سرکشی کنه 

نه پدر ددست و حسابیی نه مادر خوبی 

برحسب یه سری مشکلات زنداییم خونه باباشه 

داییم یه مدت میخواست زن بگیره نمیدونم چی شد نشد

الان خونه مادربزرگم هستن بچه هاشون پسرش 15 سالشه دخترش 9 سالشه 

دلم میسوزه براش زیر دست عمه و مادربزرگ 

خالم خودش دوتا بچه داره اعصابشو خورد میکنن بچه ها

دعواشون میشه 

خالمم بچه هاشو کتک میزنه نمیتونه دست رو این دختره بلند کنه 

خیلی دلم میخواد حضانت دخترداییمو بگیرم 

ولی بچه است و یه خورده حرفای بی ربط میزنه 

مثلاً یادمه شوهرم یه بار ازش پرسید نمرش چند شد اونم گفت خیلی خوب شوهرم گفت میگم آنیس برات یه بلوز شلوار خوشگل بخره جایزت یهو گفت داداش مگه من گدام که میخوای صدقه بدی😑 

والا اگه ما منظوری داشته باشیم 

شوهرم بچه ها رو دوست داره دخترخالم انقدر خودشو لوس میکنه باری نیست بریم اونجا و شوهرم چیزی براش نگیره انقدر دحترخالم شوهرمو دوست داره که هر وقت میریم اونجا دختره هرجا باشه میدوئه میاد 

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢

با اون حال دلم خیلی براش میسوزه 

دوست دارم بیارمش براش مادریی که مادرش نکرده بکنم 

حقش این نیست تو این سن این جور زندگی کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه حضانت دختر داییت بهت میدن؟!!

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
بازواسه خودت دردنشه...میاری جای خودت

میترسم خونواده شوهرم قبولش نکن

من خودم خونه مادرشوهرم زندگی میکنم 

از طرفی میگم کنار میان باهاش وقتی من و شوهرم بخوایم اونا چی میتونن بگن 

میترسم خونواده شوهرم قبولش نکن من خودم خونه مادرشوهرم زندگی میکنم  از طرفی میگم کنار میان باه ...

هر چی شوهرت گفت و نظرش مهمه چون باید خرجش رو در بزرگسالی هم بده. تازه بچه خودش نیست. بعدا بچه دار بشید فرق نمی ذاره؟

مگه حضانت دختر داییت بهت میدن؟!!

چرا ندن؟؟

داییم و زنش از خداشونه بچه ها از سرشون باز شه 

انقدر دلم سوخت برا دختره 

شب عید رفت پیش مامانش 

فردا صبح تنش لباس پوشید دربست گرفت گفت برو دیگه نیا دلتم تنگ شد زنگ بزن اصلاً دختره که گفت اشکم دراومد 

امروز باهاش حرف زدم گفتم رفتی پیش مامانت گفت نه گفتم زنگ چی دلت تنگ نمیشه گفت زنگ میزنم جوابمو نمیده😢😢😢 الهی که زنداییم تیکه تیکه شه آدم دختربچه رو تو این سن ول میکنه😢😢😢😢😢

هر چی شوهرت گفت و نظرش مهمه چون باید خرجش رو در بزرگسالی هم بده. تازه بچه خودش نیست. بعدا بچه دار بش ...

شوهرم هلاک بچه هاست 

یه بچه میبینه تو خیابون دلش براش ضعف میره 

یادمه نامزد بودیم  رفته بودیم بیرون یهو یه دختربچه شاید دوسالی داشت یهو دویید طرفمون پای شوهرمو گرفت میگفت بابا😢😢 مادرش اومد بزور جداش کرد گفت باباش تازه فوت شده شما هم شبیه باباشین اشتباه گرفته وای نگم از حال شوهرم اون لحظه کم مونده بود همون وسط خیابون بشینه گریه کنه😔 

شوهرم هلاک بچه هاست  یه بچه میبینه تو خیابون دلش براش ضعف میره  یادمه نامزد بودیم   ...

محبت کردن به کنار و خرج کردنش چی؟ در حدی درامد دارید که هم خرج بچه هاتون رو بدید هم خرج دخترعمه ات رو؟بعدا خرج جهیزیه و ...