2777
2789
عنوان

سرماخوردگي نوزاد ٣ماهه

44 بازدید | 7 پست

سلام پسرم سه ماه و ٢٠روزشه مطمئن نيستم اما فكر ميكنم سرماخورده ؟'د مدفوعش دوسه روزه سبز و ابكيه (ببخشييييد😁😁) بينيشم زود ب زود  خالي ميكنم عي پر ميشه ، شمااز كجازمتوجه ميشيد ني نيتون سرماخورده

شاید پهلوهاش سرما خورده با ی پارچه ببند شیرم سعی کن زیاد بهش بدی تا از بدنش بره بیرون اگه سرما خورده

🧲🧲🧲🧲موسس تاپیک جذب ثروت🧲🧲🧲🧲🧲https://www.ninisite.com/discussion/topic/6931139/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%ab%d8%b1%d9%88%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%88%d9%88%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9?page=1

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ديكه الان علاوه بر تيشرت ي ركابي هم تنش كردم 

من الان خودم فقط یه تی شرت تنمه ولی به بچه م که نزدیک دوماهشه یه رکابی یه بادی یه آستین بلند تنش کردم پتوی دورپیچش هم دورشه البته بچه من کلا سرماییه برخلاف خودم.  سردش که باشه اصلا نمیخوابه بی قرار میشه

[QUOTE=132291727]من الان خودم فقط یه تی شرت تنمه ولی به بچه م که نزدیک دوماهشه یه رکابی یه بادی یه آستین بلند تنش کرد ...[/QUO واي خيلي زياده كه اينجوري  ي باد بهشون بخوره مريض ميشن ! البته ما خونمون نسبتا گرمه ب عواي خونه هم بستگي داره ولي خب بهتره مث خودت لبلس تنشدكني ، اينم بگم بچه من پسرت و خيلي هم گرماييع

من الان خودم فقط یه تی شرت تنمه ولی به بچه م که نزدیک دوماهشه یه رکابی یه بادی یه آستین بلند تنش کرد ...

واي خيلي زياده كه اينجوري  ي باد بهشون بخوره مريض ميشن ! البته ما خونمون نسبتا گرمه ب عواي خونه هم بستگي داره ولي خب بهتره مث خودت لبلس تنشدكني ، اينم بگم بچه من پسرت و خيلي هم گرماييع

[QUOTE=132291727]من الان خودم فقط یه تی شرت تنمه ولی به بچه م که نزدیک دوماهشه یه رکابی یه بادی یه آ ...

بچه منم پسره میگم اصلا توی سرما طاقت نمیاره قانون لباس پوشاندن نوزاد اینه که هر چی خودت پوشیدی یه لایه بیشتر تن بچه کنی منم اول همین کارو میکردم ولی دیدم دقیقا مثل باباشه  لباسش کم باشه از خواب بیحاله ها ولی چشماش بازه بی قراری می‌کنه تا لباس تنشو بیشتر میکنم می‌خوابه توی حمام آب باید خیلی گرم باشه اگر گرم باشه و خیلی گرم نباشه  انگار بردمش زیر آب یخ یهو جیغ میزنه دست و پاش رو سفت می‌کنه میخواد خودشو بکشه کنار ولی آب رو که گرم تر میکنم در حدی که از نظر خودم داغه تاااازه خودشو شل می‌کنه می‌خنده زیر دوش خوشحالی می‌کنه

سرماییه بچه م میگم شاید بچه شما هم لباسش کمه که سرما دیده