2777
2789

ده روز مونده تا موعودمه هیچ علامتی ندارم فقط گاهی درد پریودی

تو بارداریه قبلیم قبل موعودم نوک سینم درد میگرفت ولی الان هیچی

منم هستم.البته من هشت ساله منتظرم تامیکروام رفتم نشد.سایزفولیام کوچیکه.هشت ونه.ولی چهارده فروردین پریودشدم.ازشونزده فروردین پیازدرمانی میکنم.روزیم ازسومتاهفت پریودیم دوتالترزول ویه کلومیفن میخورم.جوشونده انجیروهویجم کنارپیازدرمانی میخورم البته دوروزه تموم شده وهمین الان دارم دوباره درست میکنم.امیدوارم نتیجه بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک اقدامی فروردین ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹  درخدمتم جانم ۵روزم ب موعدم مونده

ایشالا دو قلو میاری راحت میشی یه دختر یه پسر الهی امین

به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی  
ایشالا دو قلو میاری راحت میشی یه دختر یه پسر الهی امین

مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه دیگ خسته شدم

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗

منم 4 روز مونده تا پری بی بی زدم منفی شد نه درد سینه دارم نه هیچی انگاااار تازه پری تموم شده ماه های قبل کلی علایم داشتم پری میشدم این ماههمون علایم هم ندارم😅😅😅

به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی  
منم 4 روز مونده تا پری بی بی زدم منفی شد نه درد سینه دارم نه هیچی انگاااار تازه پری تموم شده ماه های ...

ان شاالله بارداری

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗