2777
2789
عنوان

سلام بچه ها

105 بازدید | 18 پست

شوهرم ازم متنفره ازم خسته شده میگه نمیخامت ولی اقدام ب طلاقم نمیکنه منم چون زندگیم خراب نشه اقدام نکردم من خونه پدرم هستم  ی ماه ن خبری ازم میگیره ن اقدام ب طلاق میکنه من چکار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماهم زنگ نزدیم راستش خانوادم میگن بزار خودشون اقدام کنه

ولی شما اگه همسرتون رو دوست دارید باید باهاش صحبت کنید... توی یک رابطه نمیشه دوتایی تون من باشید... یکی باید گذشت کنه و نیم من باشه...

اگر رنگ بودم،آبی بودم...💙
ن نمیاد اون مبگه نمیخام باهات ادامه بدم خب از طرفیم اقدام ب جدایی نکرده هنوز

ببخشيد عزيزم شما ميگي براي اينكه زندگيم خراب نشه طلاق نميگيرم. ولي آخه كدوم زندگي؟ فقط شما داري اذيت ميشي. عزيزم فعلا كاري نكن بعد از كرونا برو مشاور

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️
ببخشيد عزيزم شما ميگي براي اينكه زندگيم خراب نشه طلاق نميگيرم. ولي آخه كدوم زندگي؟ فقط شما داري اذيت ...

هزینه مشاور ندارم نرفتم ی بچه از زن سابقش داره بخاطر اون منو همش بیرون میکته نمیخاد ولی من نمیخام طلاق بگیرم حالام اون اقدام نکرره منم نکردم چکار کنم 

من ۲۵شوهرم۳۸ی بچه از زن سابقشم تو زندگیمونه بخاطر اون نمیخاد منو ولی اقدامم نمیکنه ب طلاق

فاصله سنی تون هم زیاده... ولی شما باید تکلیفتون رو باهم روشن کنید... چندساله ازدواج کردین...؟؟؟

فاصله سنی تون هم زیاده... ولی شما باید تکلیفتون رو باهم روشن کنید... چندساله ازدواج کردین...؟؟؟

ی سال ازدواج کردم اخه عزیزم هر دفعه من افتادم التماسش اینبار ک خبری نگرفتم اونم نزده زنگی پیامی هیچی

هزینه مشاور ندارم نرفتم ی بچه از زن سابقش داره بخاطر اون منو همش بیرون میکته نمیخاد ولی من نمیخام طل ...

بچه با شماست؟ مگه با بچه مشكل داري؟ دختره يا پسر؟ چند سالشه؟

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️
ی سال ازدواج کردم اخه عزیزم هر دفعه من افتادم التماسش اینبار ک خبری نگرفتم اونم نزده زنگی پیامی هیچی

اگه دوست داشتید پیشنهادم رو قبول کنید و باهم صحبت کنیم...