سلام23 سالمه حدودا یکساله دچار اختلال دوقطبی هستم اختلال دو قطبی یعنی ی مدت افسرده ی مدت بیش از حد پر انرژی ک هیچکدومش خوب نیست تحت درمان پزشک هستم و دارم دارو مصرف میکنم بخاطر مصرف دارو خیلللللی بیخیال شدم و خوابم همریخته و تا ساعت 1 و 2 ظهر خوابم بخاطر همین ب ناهار درست کردن نمیرسم همش ب خودم میگم شب درست میکنم برا فردا ولی همون شبم حوصله هیچی ندارم شوهرم از این وضع ناراضیه داروهارو هم چند بار عوض کردم حالم بدتر شد ک بهتر نشد دلم میخواد داروهارو بریزم دور و دیگ استفاده نکنم ولی از عوارض بعدش میترسم از طرفیم شوهرم اصلن درکم نمیکنه تنها دلخوشی من گوشی و گروهای مجازی فامیلی هس ک وابستشون شدم و حالمو خوب میکنه ک اونم شوهرم مخالفه باهاشون
همش بی حال کسل بعضی وقتا هم حالم بهتره سرحالم ک شوهرم با حرفاش میزنه تو ذوقم و حالم بد میشه دیگ از زندگی بریدم تو این یسال دلم میخواد داروها قط کنم فقط برم بیمارستان اعصاب و روان بستری شم هیچکی درکم نمیکنه توقع سالم بودن ازم دارن این بیمااااری خیللللی سخته چیکار کنم راهکار بدین حتی دکترمم عوض کردم ولی بازم قرصایی ک میخورم عوارض دارن و عوارضشون همین خواب الودگی و بیخیالیه متاسفانه این بیماری روحی درمان قطعی نداره و تا اخر عمر همراته خیلیا دیدم بخاطر همین بیماری زندگیشون بهم ریخته چووون واقعا اعصاب فولادی میخواد زندگی کردن با اینجور افراد ک همسرمم متاسفانه نداره و هر روز دعوا دعوا ک برا حال منم بده