2777
2789
عنوان

کمککککک

172 بازدید | 11 پست

سلام23 سالمه   حدودا یکساله دچار اختلال دوقطبی هستم اختلال دو قطبی یعنی ی مدت افسرده ی مدت بیش از حد پر انرژی ک هیچکدومش خوب نیست تحت درمان پزشک هستم و دارم دارو مصرف میکنم بخاطر مصرف دارو خیلللللی بیخیال شدم و خوابم همریخته و تا ساعت 1 و 2 ظهر خوابم بخاطر همین ب ناهار درست کردن نمیرسم همش ب خودم میگم شب درست میکنم برا فردا ولی همون شبم حوصله هیچی ندارم شوهرم از این وضع ناراضیه داروهارو هم چند بار عوض کردم حالم بدتر شد ک بهتر نشد دلم میخواد داروهارو بریزم دور و دیگ استفاده نکنم ولی از عوارض بعدش میترسم از طرفیم شوهرم اصلن درکم نمیکنه تنها دلخوشی من گوشی و گروهای مجازی فامیلی هس ک وابستشون شدم و حالمو خوب میکنه ک اونم شوهرم مخالفه باهاشون 

همش بی حال کسل بعضی وقتا هم حالم بهتره سرحالم ک شوهرم با حرفاش میزنه تو ذوقم و حالم بد میشه دیگ از زندگی بریدم تو این یسال دلم میخواد داروها قط کنم فقط برم بیمارستان اعصاب و روان بستری شم هیچکی درکم نمیکنه توقع سالم بودن ازم دارن این بیمااااری خیللللی سخته چیکار کنم راهکار بدین حتی دکترمم عوض کردم ولی بازم قرصایی ک میخورم عوارض دارن و عوارضشون همین خواب الودگی و بیخیالیه  متاسفانه این بیماری روحی درمان قطعی نداره و تا اخر عمر همراته خیلیا دیدم بخاطر همین بیماری زندگیشون بهم ریخته چووون واقعا اعصاب فولادی میخواد زندگی کردن با اینجور افراد ک همسرمم متاسفانه نداره و هر روز دعوا دعوا ک برا حال منم بده

منم دوقطبی دارم البته خفیف. ولی بیشتر اضطراب و افسردگی شدید دارم از روانپزشکا ناامید شدم دارم طب سنتی رو امتحان میکنم دوره درمانم کامل نشده هنوز ولی تااینجا ک خوب ج داده

منم دوقطبی دارم البته خفیف. ولی بیشتر اضطراب و افسردگی شدید دارم از روانپزشکا ناامید شدم دارم طب سنت ...

منم بیشتر افسردگی و اظطرابه میشه شماره اون طب سنتی و بدی

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ینی باید حضوری برم پیشش؟ 

اره. این شماره دکتر روازاده س یکم رسانه های غربی مسخره ش میکنن ولی بنظرم کارش درسته. البته میگن خیراندیش ازون بهتره ولی من پیش روازاده رفتم بازم هرجور صلاح میدونی🌹 عزیزم اگ میخای خوب بشی پاشو برو تهران ی فکر اساسی کن ی دکتر اساسی برو بااین شهرستانیا بعیدمیدونم خوب بشه ادم