2777
2789
عنوان

سالگرد عقد بیخود و مسخره ی ما

525 بازدید | 32 پست

فردا سالگرد عقدمون ،دو سال عقدیم ( لطفا مدام نگید چرا انقدر زیاد بخاطر شرایط کاری و تحصیلمون مجبور شدیم) همسر من تهران نیست پارسال سالگرد عقدمون بخاطر پسر عمه ی کلاهبردارش وقت دادگاه داشت و باید میرفت و اونو بهونه کرد که یه شهر دیگس و باید برم و مرخصی ندارم هم بیام تهران هم برم دادگاه و فقط بهم زنگ زد تبریک گفت و چندتا پیام فرستاد امسالم که کرونا رو بهونه کرده و وایستاد راه ها که بسته شد بعد گفت میخوام بیام اونم که میبینی راه ها بستس منم گفتم لطفا الکی بهانه نیار و منت بیخودی هم سر من نذار 

تا سی فروردینم که فعلا تردد ها محدود شده البته اگه راه ها بازم بود کرونا هم در کار نبود باز یه بهانه ای داشت  

واقعا دلم گرفته که تو این دو سال حداقل یکبارش کنار من میشد حالم از تاریخ عقدم بهم میخوره😔

بچه ها امام رضا رو قسم بدید ب جوادش امام رضا رو قسم بدید ب پسرش ک من زندگیم درست شه مثله اولش خیلی بهتر شوهرم برگرده اگ کسی تو زندگیشه بره و امروز بم زنگ بزنه
اگ تونستید صلواتشونم برام بفرستید
یا جواد الامه ادرکنی
انشاالله ب مراد دلتون همه برسید
تاپیکام پر بود نشد خودم تاپیک بزنم
به دلای پاکتون نیازمندم

قسمشون بدید ک من زندگیم درست شد دوتایی بریم زیارتگاهشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها امام رضا رو قسم بدید ب جوادش امام رضا رو قسم بدید ب پسرش ک من زندگیم درست شه مثله اولش خیلی ب ...

ان شالله خدای پاک زندگیتو پر از آرامش کنه برات صلوات فرستادم

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
بچه ها امام رضا رو قسم بدید ب جوادش امام رضا رو قسم بدید ب پسرش ک من زندگیم درست شه مثله اولش خیلی ب ...

انشاالله زندگی روی خوششو بهت نشون بده انشاالله هیچ غصه ای نداشته باشی تو زندگیت

مام سالگردعقدمون اینقد مسخره بود کلی هم به شرایطمون خندیدم،فقدم چن تا پست گذاشتیم،حالا ک ۹ ماهه عروسی کردیم ۱۷ م سالگردمون تو اتاق نشیتیم و شیرینی و چایی و فیلم دیدیم ،به خودت فشار نیار عزیزم مشکلات زیاده

وخداوند عشق را آفرید...
الان که کاملا حق داره و توقع شما بیجاس

آره خیلی اتفاقی سالگرد ازدواجمون براش مشکل پیش میاد خیلی اتفاقی فقط و فقط امسال عید مرخصی نداشت که بیاد در صورتی که کارخونه شیفت بندی شده بود بجز این