2777
2789
عنوان

سرویس چینی درجه عالی یا....

2686 بازدید | 33 پست

دوستان میخوام سرویس چینی زرین بگیرم درجه عالی و درجه یک از لحاظ کیفیت طرح روی ظروف با هم فرق دارن یا نه؟؟؟ فرقشون چیه کلا؟؟ کسی اطلاع داره؟؟

دارم جهان را دور می ریزم، من قوم و خویشِ شمسِ تبریزم... 

معمولا درجه یکشون طرحاش خیلی شیکتره،من گرفتم ولی یه سری طرح داشتن ک باز گرونتر بودن یسری ارزونتر ،ولی حیف ک هنوز تو کارتونن و معلوم نیس کی قراره باز بشن

وخداوند عشق را آفرید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا درجه یکشون طرحاش خیلی شیکتره،من گرفتم ولی یه سری طرح داشتن ک باز گرونتر بودن یسری ارزونتر ،ول ...

ایشالا به زودی باز میشه و با دل خوش ازشون استفاده میکنی  

ایشالا به زودی باز میشه و با دل خوش ازشون استفاده میکنی    

ممنونم عزیزم،اگ ۲ ماه دیگه خونواده شوهرم نشه ۳ ماه اولی ک شد ۹ ماه،ان شالله توهم خوشبخت شی عزیزم

وخداوند عشق را آفرید...
من پردیس دارم راضیم اگه حالا پولت نرسید پردیسم خوبه از بالای کابینت نمکدونش افتاد رو سرامیک  نش ...

جدی؟؟؟ اتفاقا یه طرح چینی پردیس هست خیلی خوشم میاد ازش شک داشتم ولی، سبکه؟؟

به نظرت با درجه عالی کیفیت طرحش فرق داره؟؟

نه طرحش همونه و فرقی نداره،...حرف اولو زرین میزنه تو چینی چون واقعا چینی سبکیه

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏
جدی؟؟؟ اتفاقا یه طرح چینی پردیس هست خیلی خوشم میاد ازش شک داشتم ولی، سبکه؟؟

همچنینم  سبک نیست ولی سنگینم نیست  بشقاب بزرگ باشه یکم موقع شستن سخته   ولی خب اگه دستت خالیه حتما نباید زرین بگیری پردیسم خوبه یه شیش نفره ارکوپال بگیری درکنارش خیلی بهتره چون بشقابای چینی رو میشوری ادم دستش درد میگیره

ممنونم عزیزم،اگ ۲ ماه دیگه خونواده شوهرم نشه ۳ ماه اولی ک شد ۹ ماه،ان شالله توهم خوشبخت شی عزیزم

هرچی خیره همون پیش میاد حق داری والا خیلی سخته من بیچاره دو ماه مونده به عروسی خاله ام فوت کرد بعدشم عموی همسرم

هرچی خیره همون پیش میاد حق داری والا خیلی سخته من بیچاره دو ماه مونده به عروسی خاله ام فوت کرد بعدشم ...

منم قبل عروسیم پدر بزرگشوهرم چند وقت بعدشم دختر خالم فوت شد نزاشتم عروسیم بمونه تا سال بعد از اولین عید سیاه گرفتم گفتم هرکی دوست نداشت نیاد والا زندرم فدای مرده میکنن