2777
2789
عنوان

سرویس چینی درجه عالی یا....

| مشاهده متن کامل بحث + 2686 بازدید | 33 پست
هرچی خیره همون پیش میاد حق داری والا خیلی سخته من بیچاره دو ماه مونده به عروسی خاله ام فوت کرد بعدشم ...

والا من حاظر بودم عقد بمونم ولی خونه پدرشوهر نباشم،بدقولی کردن بهم۲-۳ماهشون شده ۹ ماه،وسایلم دارن خاک میخورن،امیدوارم ک زود بری سر خونه زندگی خودت،خدا بیامرزه خاله تو عزیزم

وخداوند عشق را آفرید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچنینم  سبک نیست  ولی خب اگه دستت خالیه حتما نباید زرین بگیری پردیسم خوبه یه شیش نفره ارک ...

اره چینی واسه دم دستی خیلی سخته 

دارم جهان را دور می ریزم، من قوم و خویشِ شمسِ تبریزم... 

منم قبل عروسیم پدر بزرگشوهرم چند وقت بعدشم دختر خالم فوت شد نزاشتم عروسیم بمونه تا سال بعد از اولین ...

منم دوبار تالارو کنسل کردم بخاطر مرده ها،ولی سر اخری ۷ نفر از فامیل بابام چن روز قبل عروسی فوت شدن باهم ،ک دیگه چون پول نداشتیم همه رو خرج تالار کردیم کنسل نکردیم،ک کاش میکردیم

وخداوند عشق را آفرید...
والا من حاظر بودم عقد بمونم ولی خونه پدرشوهر نباشم،بدقولی کردن بهم۲-۳ماهشون شده ۹ ماه،وسایلم دارن خا ...

قربونت برمم ایشالا تو هم هرچی زودترررررررررر مستقل بشی و از وسایلت استفاده کنی کلی حال کنی  

تو ایران فقط چینی درجه عالیه زرینه که خال نداره و سیکو سفیده بقیه خالدارو بی کیفیتن

خیلی کارشون چرته سرویس 12 نفره که سوپ خوری و سس خوری و قندان و قوری داره درجه یک ساختن، ولی فقط سرویس شیش نفره درجه عالیه که اگه دوتاشو بگیرم هیچ کدوم از اون چیزا که گفتم رو نداره موندم چیکار کنم از این چند تیکه بگذرم یا از درجه عالی

منم قبل عروسیم پدر بزرگشوهرم چند وقت بعدشم دختر خالم فوت شد نزاشتم عروسیم بمونه تا سال بعد از اولین ...

خوب کردی والا

خیلی کارشون چرته سرویس 12 نفره که سوپ خوری و سس خوری و قندان و قوری داره درجه یک ساختن، ولی فقط سروی ...

سرویسای زرین دوازده نفرش این چیزارو نداره؟من هجده نفره خریدم همه چی داره

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
منم دوبار تالارو کنسل کردم بخاطر مرده ها،ولی سر اخری ۷ نفر از فامیل بابام چن روز قبل عروسی فوت شدن ب ...

من از همون اول نکزدم اینکارو گفتم هرکیم نمیاد بگه نفر جایگزین کنیم، چرا اززندگیت راضی نیستی

من از همون اول نکزدم اینکارو گفتم هرکیم نمیاد بگه نفر جایگزین کنیم، چرا اززندگیت راضی نیستی

راضیم از شرایطم راضی نیستم،قرار بو د۲_۳ماه خونه پدرشوهرم بمونیم تا خونمون آماده شده،الان ۹ ماه شده ولی هنوز اماده نشده،باهام بدقولی کردن

وخداوند عشق را آفرید...
ای بابا اول ازدواج واقعا سخته میفهممت مخصوصا اگه راحت نباشی

آره بخدا،همش باید لباس بپوشی روسری سرت باشه،پدرشوهرمم خیلی مذهبیه،واقعا سختمه،خدا برا هیشکی نخاد این شرایطو

وخداوند عشق را آفرید...
آره بخدا،همش باید لباس بپوشی روسری سرت باشه،پدرشوهرمم خیلی مذهبیه،واقعا سختمه،خدا برا هیشکی نخاد این ...

وای حالا من ازادم ن روسری سر میکنم ن چیزی تیشرتم میپوشم بااین حال اذیت میشم اصلا حوصله جمعیت ندارم ولی الان باردارم غذا نمیتونم درست کنم  مجبورم بیام بمونم شوهرممکلا خونس حوصلم سر میره  تو خونه سو هاضمه گرفتیم 

[QUOTE=132283320]وای حالا من ازادم ن روسری سر میکنم ن چیزی تیشرتم میپوشم بااین حال اذیت میشم اصلا حوصله جمعیت ندارم و ...[/QUOمن خونه بابام راااحت بودم،عادت داشتم هشم اهنگ و رقص و اواز با ابجیام حالا هیچی ،فقد اهنگ ملایمو فیلم ،خسته شدم،طاقت نیاوردم تایپیک زدم ،خاستی بخون،اگ راه حلی داشتی بهم بگی ممنون

وخداوند عشق را آفرید...