2821
2789
عنوان

خانوما بیاین

88 بازدید | 7 پست

خانوما یک سوال دارم اونم اینه ک من واسه تشکیل پرونده رفتم پیش ماما ازمایش نوشت و.... بعد گفت گروه خونی شما o- هس و همسرت A+  با امپول بزنی در طول بارداری  میخوام بدونم این امپول واسه چیه؟

بچه ها امام رضا رو قسم بدید ب جوادش امام رضا رو قسم بدید ب پسرش ک من زندگیم درست شه مثله اولش خیلی بهتر شوهرم برگرده اگ کسی تو زندگیشه بره و امروز بم زنگ بزنه
اگ تونستید صلواتشونم برام بفرستید
یا جواد الامه ادرکنی
انشاالله ب مراد دلتون همه برسید
تاپیکام پر بود نشد خودم تاپیک بزنم
به دلای پاکتون نیازمندم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آمپول روگامه بزن تو اینترنت کامل توضیح داده💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
مرسی

خواهش🌹💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز