2777
2789
عنوان

شکم بزرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 15702 بازدید | 32 پست
اگه بزاری ممنونت میشم.  من طبعم گرمه

اینا چیزاییه که می تونی بخوری بر عکس غذاهای اسیدی رو نباید بخوری . 

غذاهای قلیایی

حبوبات و قارچ و مرغ و ماهی 

دانه سویا و شیر و پنیر و ماست سویا 

چای میوه ای و گیاهی به جای نوشیدنی کافئین دار

ابمیوه و شربت و اسموتی 

سایر میوه ها مثل هندوانه و طالبی و خربزه و سیب و انجیر و انگور و  هلو و  زرد الو 

کشمش و خرما و شیره 

غذای پخته و کبابی 

مصرف سبزیجات در وعده های غذایی

مصرف سیب زمینی و ذرت 

مصرف کنجد و پسته و بادام درختی

دمنوش هایی که گفتم رو بخور همه شون تاثیر دارن 4 زیره هم خوبه. مخلوط زیره سبز زیره سیاه رازیانه زنیان. اینا رو یا پودر کن یا بریز تو فلفل ساب هر روز به اندازه نصف تا یک قاشق چایخوری بریز تو اب جوش و قبل از غذا بخور 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لیست غذاهای اسیدی که نباید مصرف بشن اینا هستن

👇👇👇

غذاهای تند و سس ها

نوشیدنی های کافئین دار

الکل

مرکبات

گوجه فرنگی

نوشابه های گازدار

غذاهای سرخ کردنی

گوشت قرمز 

تخم مرغ

غذاهای فراوری شده مثل سوسیس و کالباس

شیر و لبنیات حیوانی

شیرین کننده های مصنوعی

گلم اگه طبعت گرمه باید کمی سردی یا مصلح غذاهای گرمی استفاده کنی. تو تاپیک طبع غذاها و مصلح ها همه رو گذاشتم برو ببین. یه پیج اشپزی گیاهی هم دارم اگه دوست داشتی فالو کن. 

عزیزم منم چاقی شکمی دارم به مقدار زیاد اون علائمی که گفتی هم همه رو دارم خشکی پوست 

خارش، پوست 

اگزما 

روده تحریک پذیر 

رژیم لاغری دارم میشه بگی چیا بخورم بهتر میشه؟ 

هیلز دوس دارم شکمم جمع وجور بشه

کاربر جدید نیستم 😊
منم لاغرم قدم ۱۶۸ با وزن ۶۱ ولی شکم دارم میشه راهنمایی کنی

به نظرم اول باید مزاجت رو تشخیص بدی. تو سایت ها می تونی تستش رو بدی. ولی به بعد از اون باید از غذاهای چربی سوز استفاده کنی. مثل کرفس و سویا اجیلی و اینجور چیزا که باعث میشه گرسنگی کاذب نداشته باشی. از زیره سبز و سیاه و رازیانه و زنیان به عنوان دم کرده بعد از غذا استفاده کنی. و تو چاییت یکم بریزی و بخوری. خاکشیر و تخم شربتی در کنار هم باشن و هم خوبه. 

سلام من دقیق علائم شما رو دارم میشه بگی چکار کنم خدا خیرت بده 

سلام عزیزم اگه علائم من رو داری پس بلغمی هستی. بهتره رژیم عذاییت با غذاهای با طبع گرم و خشک باشه. مخصوصا حواست به غلبه تری باید باشه. همیشه سعی کن زیاد غذاهای با طبع تر نخوری که اذیت میشی. اگه بتونی یه مدت کوتاه مثلا یک ماه رژم قلیایی هم بگیری که خیلی خوبه چون معده رو اروم می کنه. یوگا انجام بده چون مثل اب رو اتش می مونه. 

عزیزم منم چاقی شکمی دارم به مقدار زیاد اون علائمی که گفتی هم همه رو دارم خشکی پوست  خارش، پوست ...

گلم شما کبدت چربه که شکم بزرگی داری و خارش و اینها داری. و البته کبدت سرد هم هست. اینا باعث میشه کبدت کم کار باشه. و چربی به انرژی تبدیل نشه. هر روز بعد غذا 4 زیره دم کن بخور. غذاهای با طبع گرم و خشک بخور. چون رژیم داری و حتما احساس گرسنگی داری غذاهایی که احساس سیری میاره بخور که راحت تر باشی. مثل کرفس و لوبیا اجیلی . تخم شربتی هم در کنار خاکشیر خوبه. ورزش موضعی هم انجام بده چون ماهیچه های شکمت هم ضعیف هستن. یوگا به نظرم عالیه. البته هات یوگا. 

خب  من بهت کمک می کنم. که شکمت رو لاغر کنی. اول اینکه بگو مزاجت چیه احتمالا بلغمی باشی گلم. یعن ...

سلام عزیزم .منم همین علایم شما رو دارم شکمم خیلی بزرگ شده .سردی معده دارم ولی نمیدونم طبعم چیه سوداوی یا بلغمی ؟ میشه راهنماییم کنی ؟