2777
2789
عنوان

شکم بزرگ

15700 بازدید | 32 پست

سلام خانم های گل. من از بچگی مشکل بلغمی بودن و سوخت و ساز پایین داشتم. یعنی هر چی بخوری نه هضم میشه نه احساس سیری میکنی معمولا خیلی زیاد نمی خوردم که خیلی اضافه وزن داشته باشم نهایتا چند کیلو. وقتی که خیلی درس داشتم مثلا 10 کیلویی ممکن بود بشه. 

خودم نمی دونستم مشکلم چیه با اینکه تحرکم زیاد بود و رژیم غذایی بدی نداشتم و پیاده روی زیادی همیشه داشتم ولی همیشه هم شکم داشتم تا یه حدودی و ضعف و یه سری علائم که بعدا فهمیدم کبد چرب و معده و کبد سرد و خستگی مزمن و سندرم روده تحریک پذیر  و این حرف هاست.

عطاری می رفتم مشاور تغذیه دکتر پوست رفتم واسم شکمم رو ار اف کرد ولی هیچ کدوم هیچ تشخیصی ندادن. و فقط در حد شعارای تکراری جوابمو می دادن. 

حتی با اینکه خودم روانشناسی خودندم و برای خودشناسی پیش استادام واسه درمان و تخلیه ذهنی رفتم که ذهن سالمی برای کار در اینده داشته باشم بازم درمان های روحی و جسمی ام علامتی بود و ریشه ای نبود. چون علایمی مثل اضطراب و افسردگی خفیف گاهی به سراغم میومد.

تا اینکه خودم به مطالعه شخصی پرداختم. و در مورد درمان های مکمل، درمان های گیاهی، طب ایرانی و مزاج شناسی مطالعه کردم و متوجه شدم منشا بعضی از مشکلاتم با اینها قابل درمانه. و متوجه شدم خیلی از علائم روحیم و یبوست و چاقی شکمی هم به خاطر همین مشکلات گوارشی مثل ای بی اس هست. در مورد الگوی زیستی روانی اجتماعی مطالعه کردم و فهمیدم هر درمانی باید هر سه جنبه رو در نظر بگیره.

متوجه شدم که قسمتی از چاقی شکم که ممکنه حتی تو ادم های لاغر وجود داشته باشه چربی درون شکمیه که خطرناکه و منشا خیلی از بیماری هاست. قارچ پوستی و اگزمایی که معمولا سراغم میومد و باعث بوی بد بدن و خارشم میشد.  یا باعث ترک خوردن پوستم  میشن. هم به خاطر کبدم و در واقع همین چربی درون شکمی بوده.

بالاخره درمان رو شروع کردم. مزاجم رو به تعادل رسوندم. کم کم گیاه خوار شدم. هات یوگا رو به عنوان شاید بهترین ورزش مناسب برای درمان مشکلات مزمن گوارشی و مشکلات روحی انتخاب کردم. مدیتیشن و ماساژ اروماتراپی رو به عنوان یه فراروانشناسی انتخاب کردم. کتاب های روانشناختی درمانی رو به عنوان کتاب درمانی و مراجعات حضوری رو به عنوان روان درمانی فردی و گروهی انجام دادم. 

نتیجه همه این سال ها این شد که الان می دونم مشکل از کجا بوده و درمانش چی هست. امیدوارم حرفام به درد شما هم بخوره دوستان. و اینکه اگه چاقی شکمی دارید اونو جدی بگیرید. می دونم طولانی شد ولی ارزش خوندن داره. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عزیزم تاپیکو نخونوم. دیدم‌چاقی شکم زده‌ گفتم لیپوماتیک کن . راحت میشی

عزیزم من تو تاپیک کامل توضیح دادم چجوری بوجود میاد و باعث چی میشه و چه عوارضی داره و چه راه هایی واسه درمان همیشگیش هست. من الان شکمم تخته. خودم قبلا ار اف کردم و توضیح هم دادم. ممنون که راهنمایی کردی.

عزیزم من تو تاپیک کامل توضیح دادم چجوری بوجود میاد و باعث چی میشه و چه عوارضی داره و چه راه هایی واس ...

ساری طولانی بود من نخوندم☹😭 فکر کردم راه حل میخای

ایام غم نخواهد ماند... 99/09/09 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. شکر
ساری طولانی بود من نخوندم☹😭

اشکال نداره عزیزم حداقل شما یه چیزی گفتی چون می خواستم همه چیو گفته باشم اینقدر طولانی شد. دوست داشتم تجربیاتم رو به اشتراک بذارم. ولی انگار کسی اینجوری رغبتی به خوندن نداره 

اشکال نداره عزیزم حداقل شما یه چیزی گفتی چون می خواستم همه چیو گفته باشم اینقدر طولانی شد. دوست داشت ...

متوجه ام چی میگی... وقتی طولانی باشه معمولا بچه ها نمیخونن. خودمم☹ حالا چون راه حل دادی من میخونم. مرسی که تجربتو share کردی. منم چیز خوبی حس کنم به همه معرفی میکنم🤗

ایام غم نخواهد ماند... 99/09/09 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. شکر
متوجه ام چی میگی... وقتی طولانی باشه معمولا بچه ها نمیخونن. خودمم☹ حالا چون راه حل دادی من میخونم. م ...

اینجوری خیلی عالیه که اطلاعاتمون رو در اختیار هم بذاریم. ممنون که وقت میذاری. 

خوندم عزیزم. الان چکار کمم. من 17 سالمه و یک زایمان هم داشتم اما شکمم خیلی بزرگ سده دیگه کیستم دارم ...

خب  من بهت کمک می کنم. که شکمت رو لاغر کنی. اول اینکه بگو مزاجت چیه احتمالا بلغمی باشی گلم. یعنی طبع سرد و تر. دوم اینکه اگه بتونی یه مدت رژیم قلیایی با مواد غذایی با طبع گرم و خشک بخوری خیلی خوبه. خواستی واست میذارم که چیا باید بخوری. سوم اینکه تو خونه ورزش کن من ورک اوت و یوگا رو بهت پیشنهاد می کنم. دمنوش با طبع گرم هم خوبه اگه بتونی هر روز بخوری. نعناع و بارهنگ ناشتا خاکشیر. زنجبیل. اینا عالین.