aynaz_70 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 2928 عنوان تو رو خدا برای سلامتی مادرم دعا کنید 81 بازدید | 6 پست دوستان برای هرکسی که مقدور باشه برای سلامتی مادرم آیه الکرسی یا حمد بخونین، یا یک صلوات.... دلم برای مامانم یک ذره شده، حالش خوب نیست، الانم بیمارستانه🙁🙁🙁🙁🙁🙁 دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖 1399/01/24 | 12:54 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلگی عضویت: 1398/01/10 تعداد پست: 9882 اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم انشاءالله خیلی زود خوب میشهبراش حمدخوندم اگه خداقبول کنه لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
aynaz_70 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 2928 اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم انشاءالله خیلی زود خوب میشه براش حمدخوندم اگه خداقبول ... دستت درد نکنه گلم دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖
ssarinaa عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 9099 اسی برای مادرت صلوات فرستادم و ایت الکرسی خوندم. میشه شما هم برای حاجت دلم دعا کنی؟؟؟ دعا کن تا شب خبر خوبی بشنوم😢😢 تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
aynaz_70 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 2928 اسی برای مادرت صلوات فرستادم و ایت الکرسی خوندم. میشه شما هم برای حاجت دلم دعا کنی؟؟؟ دعا کن تا شب خ ... ممنون عزیزم منم برای تو آیت الکرسی میخونم دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖
mahdiye1818 عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 756 براش ۷۰ تا سوره حمد بخونه به نیت مادر فوت کن از راه دور به سمتش حدیث داریم ۷۰ سوره حمد مرده رو زنده میکنهبعدشم اگه خواستی چهل روز و هرروز ۴۰ سوره حمد بخون
aynaz_70 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 2928 براش ۷۰ تا سوره حمد بخونه به نیت مادر فوت کن از راه دور به سمتش حدیث داریم ۷۰ سوره حمد مرده رو زنده ... ممنون عزیزم دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖