2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من سه روز بعد پریودیم ۸۸بود هیچ مشکلی نبود 

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

من دخترم رو باردار بودم روز پریودیم جواب آزمایش بتام ۵۲۰بود 

برای این بچه ام حتی ی هفته اون ورتر بود بتام ۷۹

اشکالی داره؟

مامان دوتا فرشته آذین و آبتین❤️😘 خدایا حافظ تمام کودکان سرزمینم  و فرزندانم باش...اللهم صل علی محمد و آل محمد...
عزیزم من سه روز بعد پریودیم ۸۸بود هیچ مشکلی نبود 

من روز 32 پری رفتم 398بود میترسیدم کم باشه حالا که شما گفتید اینقدر بوده و مشکلی پیش نیومده خیالم راحت شد

صلوات جهت ظهور آقا... هذا من فضل ربّی....خدا جونم شکرت و راضیم به رضای خودت  
من روز 32 پری رفتم 398بود میترسیدم کم باشه حالا که شما گفتید اینقدر بوده و مشکلی پیش نیومده خیالم را ...

خب بتا پائین باشه چی میشه

مامان دوتا فرشته آذین و آبتین❤️😘 خدایا حافظ تمام کودکان سرزمینم  و فرزندانم باش...اللهم صل علی محمد و آل محمد...
فردا می رم دوباره تکرار کنم واز بدم وقت دکترم گرفتم سونوواژینال مینویسه؟

عزیزم سونو شکمی انجام میدن، اما زود نرو بزار هشت هفته بشه که دیگه استرسم نگیری آخه الان زوده و حالا قلبش تشکیل نشده و استرس میگیری ،،، من خود دکترم گفت زود نیا همون هشت هفته بیا

صلوات جهت ظهور آقا... هذا من فضل ربّی....خدا جونم شکرت و راضیم به رضای خودت