2777
2789
عنوان

بچه دوم میخوام 😍امادودلم🤔😟

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 79 پست
😁😁حالا خانواده همسر من غیر مستقیم به جاریم میگفتن که مثلا یدونه بسه و از این حرفا.اونا اتفاقا اصلا ...

اینم یجور دیدگاهه.کلا همیشه به خودشون فکر میکنن.یا مثلا دلشون نوه میخواد میخوان باهاش سرگرم شن میگن بچه بیار.حالا مال من بیچاره ها رو نداشتن مستقیم بگن اونام غیر مستقیم میگفتن منم پنج سال کش دادم خیلی غذاب کشیدن حتما 😄😄😄

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاددخالت نمیکنن فقط پسرم جلوشون میگه اونم میگه بقیه پشت سرمیگن

به هر حال نظر من اینه که شما فقطططط شرایط خودتو بسنج.چون خیلی چیزا مهمه واسه تصمیم گیری .شرایط روحی روانی جسمی مالی باید اوکی باشه.اگر خودتون شرایطشو دارین و دلتون میخواد باردار شو اگه ندارین فعلا دست نگه دار

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
اینم یجور دیدگاهه.کلا همیشه به خودشون فکر میکنن.یا مثلا دلشون نوه میخواد میخوان باهاش سرگرم شن میگن ...

آره دیگه،از دیدگاه خانواده همسر من که بنده بعنوان آشپز و مهمون راه انداز و کلفت و دایه بچه تشریف دارم تو زندگی پسرشون.نقش خیلی چشمگیری ندارم البته از نظر اوناااا😆😆😆

سربچه اول خیلی سختی کشیدم هم من هم بچم تویه اتاق دوسال بامادرشوهریه سالم جاری هم اومدخیلی سخت بوداما حالاشرایطم فرق داره مستقل شدم فکرمیکنم امادگیشودارم امامیترسم پشیمون شم پسرمم خیلی دوسداره هرجانی نی میبینه میگه ازاینابرامنم میگیری

من از وقتی بچه ی اولم سه سالش بود می خواستم باردار بشم ولی هی مشکل و بیماری و ....پیش اومد و الان شکر خدا باردارم و اختلاف سنیشون هم 7 سال میشه...اتفاقا اینو در نظر بگی که دو تا بچه نسبت به یکی هم وقت کمتری می بره و هم هزینه کمتری...چون دو تا بچه با هم سرگرم میشن و شما حتی با هزینه های بالا نمی تونی جای خواهر برادر رو برای بچه پر کنی

زمانش خوبه اتفاقا...همسرتو راضی کن.اون ازهمه مهمتره

چندوقت پیش بهش گفتم داش راضی میشدولی من گفتم بذارخیاطی یادبگیرم بعداون بخاطرمن میگه زوده اگه من بخوام اونم نه نمیگه کلی میگه زوده 

فقط اگه خواستی دومی رو بیاری موقع اول دبستان بچه ت نباشه...چون من پوستم کنده شد سر کلاس اول دخترم..س ...

ولی من کلاس اول دارممم امسالخدا خودش کمکم کنه

من از وقتی بچه ی اولم سه سالش بود می خواستم باردار بشم ولی هی مشکل و بیماری و ....پیش اومد و الان شک ...

یعنی شمابادوتاموافقی ؟دومی رواوردی پشیمون نشدی ازلحاظ مدرسه اینامیگم یعنی زودترمیاوردی خوب بودیاهمون۷سال اختلاف سنی خوبه