2777
2789
عنوان

بچه دوم میخوام 😍امادودلم🤔😟

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردممممم😍😍😍💓خداحفظش کنه برات عوضش ی لبخند میزنه کل اینا یادت میره ک هیچ تو اون لحظه دنیا ر ...

فدای تو عزیز دلم 😩😩😩😘😘😘😘❤️❤️❤️

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
عزیزم....بنظرم آدم فقط باید به شرایط خودش نگاه کنه و یه تصمیمی رو بگیره.نظر بقیه و اینکه چی میگن اصل ...

موافقم منکه همچین اجازه ای نمیدم .کلی گفتم چون استارتر گفت خانواده شوهرم میگن بیار بچه گفتم اکثرا همه خانواده شوهرا همینو‌میگن خودت تصمیم بگیر

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
من خودم گفتم تولد چهار سالگیش رو انشاالله بگیرم میرم دکتر و اقدام برای بارداری  کلا بچه که تنه ...

دقیقا.خانواده خودم اکثرا دو تا بچه دارن ولی بچه من تنها بود و همیشه غصه میخورد.با اینکه بخدا بهترین امکاناتو با کیفیت ترین کلاسارو میبردم ،تفریحش همیشه براه بود ولی انگار همیشه یه خلآ وجود داشت .بخدا چه زانوهایی که من پاره نکردم سر ماشین بازی باهاش 😆ولی کلا حال نمیکرد تنهایی.دیدم من بچه اول رو بخاطر خودم آوردم و دیگه انگار احتیاجی ندارم به بچه، ولی دومی رو باید به خاطر اولی بیارم،این شد که دلو زدم به دریا و اقدام کردم.الانم هنوز بدنیا نیومده کلی با تخیلش کیف میکنه بچه م منم از کیف اون کیف میکنم

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
عزیزم....بنظرم آدم فقط باید به شرایط خودش نگاه کنه و یه تصمیمی رو بگیره.نظر بقیه و اینکه چی میگن اصل ...

زیاددخالت نمیکنن فقط پسرم جلوشون میگه اونم میگه بقیه پشت سرمیگن

موافقم منکه همچین اجازه ای نمیدم .کلی گفتم چون استارتر گفت خانواده شوهرم میگن بیار بچه گفتم اکثرا هم ...

😁😁حالا خانواده همسر من غیر مستقیم به جاریم میگفتن که مثلا یدونه بسه و از این حرفا.اونا اتفاقا اصلا به این فکر نمیکنن که عروسه سرگرم شه به این فکر میکنن که اگه چندتا بشه پسر خودشون میفته تو خرج حسابی

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....