2777
2789
عنوان

بچه دوم میخوام 😍امادودلم🤔😟

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 79 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیار بابا.بسپر به خدا حتما بعدیت آرومه منم یکی دوماه دیگه میرم اقدام 

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
دو تا بچه خوبه پیش هم میخوابن تو یه اتاق حالش بد بشه دیگه تنها تو خواب تشنج نمیکنه بمیره. دیدم که می ...

🧐🧐🧐

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
خیللللی سخته هم‌ مالی هم روحی و جانی ولی با این حال نمیدونم دومی رو میارن بقیه حالا حکمتش چیه نمیدون ...

چ دل پری داری😂😂😂😂😂😂

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
از چه نظر سخته؟

خوب جفتشون ب مراقبت نیاز دارن یکیشون شیر میخاد اون یکی میگه جیش بعدش جفتشون کوچولو هستن تا از آب و گل دربیان سرویس میشم ولی خوب همو خیلی دوست دارن واسه گاهی با هم بازی میکنن ادم کیف میکن

هیچ عشقی بالاتر از عشق مادر به بچه هاش نیست.عاشقتونم جوجه های خوشگلم🐥🐥
چ دل پری داری😂😂😂😂😂😂

بسکه این نیم وجبی خسته و داغونم کرده بخدا

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

من هم مثل شما مردد بودم،اما بالاخره دلمو زدم به دریا و باردار شدم. بیشتر بخاطر بچه م ،چون خیلی دوست داشت .اما میگم ای کاش ۳ یا ۴ سالش بود باردار میشدم اشتباه کردم وقت رو از دست دادم.چون پسرم سال دیگه کلاس اول میره و شرایطم خیلی سخت میشه.هم باید به درس و مشقش برسم چون کلاس اوله پایه ش ضعیف نشه هم به نی نی.نظر منو اگه بخوای میگم اگه مشکل مالی نداری دومی رو براش بیاری بهتره

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
ازلحاظ مالی مشکل ندارم

به نظرم 5 6 سال اختلاف خوبه ولی همونم بستگی به آمادگی خودتون داره.فعلا اقدام نکن دکترا هم گفتن بذار اوضاع بهتربشه 

**اللهم عجل لولیک الفرج**
بسکه این نیم وجبی خسته و داغونم کرده بخدا

الهی بگردممممم😍😍😍💓خداحفظش کنه برات عوضش ی لبخند میزنه کل اینا یادت میره ک هیچ تو اون لحظه دنیا رو مال تو میکنه با دلبریاش😍💓

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
خیللللی سخته هم‌ مالی هم روحی و جانی ولی با این حال نمیدونم دومی رو میارن بقیه حالا حکمتش چیه نمیدون ...

عزیزم....بنظرم آدم فقط باید به شرایط خودش نگاه کنه و یه تصمیمی رو بگیره.نظر بقیه و اینکه چی میگن اصلا مهم نیست.بعدم اصلا چرا میذارید خانواده همسرتون تو این مدل مسائلی که بنظرم خصوصی هست و کاملا شخصیه نظر بدن و دخالت کنن؟؟؟اونا باید بگن شما بچه بیاری یا نه؟؟واقعا تعجب میکنم

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....