2777
2789
عنوان

بچه دوم میخوام 😍امادودلم🤔😟

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 79 پست

بچه دوم خوبه ولی تو این شرایط نمی‌دونم والا

من خودم دوتا پسر با فاصله ی ۱سال و ۴ماه دارم

خوبیها و بدیاشو نگاه میکنم میبینم خوبیش بیشتره

البته شاید چون فاصلشون کمه اینجوریه

بچه هام عاشق همن،پسر بزرگم ۵سالشه خیلی با گذشت شده،مسولیتپذیر و مهربون چه،و همه اینه بخاطر بودن داداششه

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم گفتم تولد چهار سالگیش رو انشاالله بگیرم میرم دکتر و اقدام برای بارداری 

کلا بچه که تنها باشه اذیت میشه. خود آدمم نمیتونه همه ی نیازهای بچه رو تامین کنه اون یه کسی میخواد حرفای مگوشو بگه باهم برن و بیان کلا خواهر یا برادر میخواد 

بگو🙂 بخند 🤗 زندگی کن 💃
دو تا بچه خوبه پیش هم میخوابن تو یه اتاق حالش بد بشه دیگه تنها تو خواب تشنج نمیکنه بمیره. دیدم که می ...

وا😑😑😑😑😑😑 چه ربطی داره 

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊

دیگران نباید برای شما تصمیم بگیرن یا در خصوصی ترین مورد زندگیتون نظر بدن و اصلا نباید اطلاع داشته باشن که شما بچه میخوای یا نه چرا اینقدر راحت در مورد مسائل خصوصیتون با دیگران صحبت میکنید و تازه نظر هم میدن

این مورد فقط به شما و همسرت بستگی داره که ایا امادگی دارید یا خیر حتی ما هم نمیتونیم نظر بدیم

همین ک ی همبازی داده و صبح تا شب در حال بازین خودش کلی ارزش داره

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

منم پسرم ۴سالشه و خیلی وقته تو اقدامم برای دومی .

پسرم فضوله خیلی و خانواده شوهرم خیلی مخالفن برای دومی نیار زوده اله ولی من مگه میخوام با حرف اونا زندگی کنم .شاید چند ساله دیگهداعصاب نداشته اصلا برادومی

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت
من دوتا دارم البته اختلاف سنیشون یک سال و هشت ماه هست سخت هست ولی خوبه 

از چه نظر سخته؟

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

خیللللی سخته هم‌ مالی هم روحی و جانی ولی با این حال نمیدونم دومی رو میارن بقیه حالا حکمتش چیه نمیدونم من که تو یکی موندم فعلا کوچیکه مال من.

خانواده شوهرم که همیشه نظرشون اینه که عروس بچه بیاره سرش گرم شه پسرشونو اذیت نکنه سلسله پادشاهیشونم ادامه پیدا کنه اما دخترشون راحت بگرده برا خودش

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️