سلام دکتر فولادی قابل اعتماد نیست واقعامتاسفم ابروی دکترهارو میبره من حامله پر خطر بودم چند ماه پول خرج کردم وقتی به زایمانم نزدیک بود درد زایمان داشتم زنگ زدیم کفت کرونا هست خانم بشین تو خونه گفتم اگه زایمان کنم چیکار کنم گفت برو بیمارستان ماما ها رسیدگی کنند کفتم خودت میای خانم دکتر کفت اره وقتی رفتم بیمارستان نیامد وبدنم پروتین دفع میکرد به خاطر کرونا نیامد ویزیت کنه فشارهم بالا بود بچه هم داشت خفه میشد از بیمارستان زنگ زدن به دکتر فولادی که بیا مریظت زایمان میکنه گفت من نمبام کرونا گرفتم نمیام جون من وبچم در خطر بود تواین حین من مجبورشدم دنبال دکتربگردم درکل ادم ترسو ودروغگو هست اگه جون خودتو وبچه واست مهمه به این خانم که ادعای دکتری میکنه اعتمادنکنید
والا منم دکترم یکماهه ازش خبری نیست سلفری هم داده بودم استرسم داشتم چکار کنم دیگه سرخود رفتم انومالی. نمیدونم طفلک اون بیمارا که تو این یکماه زایمان داشتن چکار کردن اصلا پیداش کردن
تو منه بی اعتقاد منه بی باور رو با یه معجزه مومن کردی. مومن به وجودت مومن به اینکه هستی خوبم هستی وجود داری اونم به زیباترین شکل. آخ پسر کوچولوم پسرقشنگم خیلی عاشقتم🥰😍